Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MElyik nemzet lányai a legszebbek?
Figyelt kérdés
Lengyelek? Magyarok? Ruszkik? ? románok? Németek? norvégok? spanyolok? franciák? olaszok? Ciányok? zsidók? arabok?
kinek mi a tapasztalata?
2014. aug. 3. 14:06
1/26 anonim válasza:
magyar a lány, aki tetszik, szóval magyar
2/26 anonim válasza:
Egyik ismerősöm volt kint No-ban és azt mondta nem valami szépek a német lányok.
L
6/26 A kérdező kommentje:
és pl a zsidó lányokról mi a véleményetek? na ige, és most jön az a kérdés, hogy vajon ki a zsidó a környezetünkben? nehéz megállapítani, ez igaz
de mégis, mi a véleményetek?
2014. aug. 3. 14:10
7/26 anonim válasza:
Egyértelműen azokban az országokban, ahol magas az alkohol fogyasztás:D
8/26 anonim válasza:
Ahol voltam:
németek - általánosságban rohadt rondák, stílustalanok, nőietlenek
angolok - sápadtak, dagadtak, szeplősek...
norvégok - szép bőrük van, szép a hajuk, nekem tetszenek
görögök - nem tudom, olyan csontos, markáns arcuk van, de igényesek
szerintem a magyarok a legszebbek
20F
9/26 anonim válasza:
A magyarok.
Akármennyire is aljas némelyik, mégis gyönyörűek.
10/26 anonim válasza:
hát zsidó nők nekem kissé furcsák, valahogy mindig a két véglet közöttivel találkozom. szal vagy úgy néz ki mint egy 50éves kőműves, vagy egy istennő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!