Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk problémás szülőkkel, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk problémás szülőkkel, ti bemutattátok a barátnőtöket valaha nekik? Ha igen mikor?

Figyelt kérdés

A páromnak az édesanyja elég problémás, kötözködő, azalapján ahogy mesél róla egy gonosz ember. Nekik se volt jó a viszonyuk soha, kb mint a lakótársak, de még sajnos velük él.

3 hete vagyunk együtt, én már bemutattam kb mindenkinek őt (nekem nincs gond a családommal, sőt), ő viszont még senkinek. Jogosan stresszelek ezen? Nem akarom siettetni, erőltetni. Csak kíváncsi vagyok járt-e már így valaki még.

Én 20L, ő 22F

2018. nov. 11. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ismerős. Mindig idősebb nőim voltak és ez nem fog változni. Egyet konkrétan fél év után se akart megismerni, utána meg én mondtam azt, hogy húzzon a büdös francba. Mint ha kegyet gyakorolna…

Végül kiderült, hogy beteges féltékenység áll mögötte. Ami vicc, mivel még csak nem is jó a kapcsolatunk. Szóval megóvom a páromat a szüleim okozta atrocitásoktól, mivel mindig a párom az első. Nincs szükségem senki jóváhagyására és a párom mellett bárkivel szembenállok. Ez így természetes.

27/F

2018. nov. 12. 05:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyrészt 3 hét után ez nem probléma még, fél évnél már talán fura, DE...

Én valószínűnek tartom ez alapján, hogy nem akar beégni előtted, hogy ilyen viszonya van az anyjával és téged sem akar kellemetlen helyzetbe hozni, ha tényleg nagyon kötözködős.

Ne erőltesd, nálad más a helyzet, neked jó viszonyod van a szüleiddel, gondolom beavatjátok egymást a napi dolgaitokba is, meg minden, de a srácnál nem ez a helyzet.

Ő ismeri jobban a szituációt, ha nem akar bemutatni az anyjának, akkor bízz benne, hogy tudja miért.

Akkor stresszelj, ha se a rokonságnak, akikkel jóban van, se a barátainak nem mutat be hónapok után sem, de ezen se 3 hét múlva.

2018. nov. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!