Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha majd valaha találok egy lányt/nőt, akkor őt ez zavarhatja? (alkalmi szex, fizetős)
21 éves fiú vagyok, és az ismerkedésben nincs sikerem. De ösztöneim vannak sajnos, ezért a szexelésre vágyom. Eddig csak 1 x voltam lánnyal, ez 1 évvel ezelőtt volt, de mostanában megint nagyon vágynék rá, ezért fizetőshöz tervezek menni. Ami tudom hogy nagyon rossz dolog. És volt ahol azt írták hogy egy normális nő nem jön össze ilyen férfival. Nők ez szerintetek tényleg olyan nagy baj? Így tényleg nem lehet normális kapcsolatom, családom?
Nem viszem túlzásba, de néha kellene úgy érzem.:/
Van akinél ez nem számít, van akinél igen. Különbözőek vagyunk és mindenki mást fogad el, mást néz el a másiknak.
Számomra tabu az a pasi, aki k..rvázott, volt egyéjszakás kalandja és nem tudott megmaradni hosszabb távon egy kapcsolatban.
Nem örülnék neki. Bár az is fura lenne ha volt előtte barátja és ő vele szexelgettek, és utána meg vele.
De mondjuk szerintem a nők másabbak ő nekik nem olyan fontos a szex, meg könnyebben találnak barátot. Szerintem.
Az,hogy nem olyan fontos,ebben a formában nem igaz. Az,hogy mások,az viszont igen.
Általában önmegtartóztatóbbak ilyen téren. Ez többnyire vagy saját elhatározás,esetleg tanult magatartás vagy társadalmi nézetek miatt bele vannak erőltetve.
Lásd: aki alkalmi fiúkkal van,az is mindenhonnan megkapja,hogy mekkora egy "kuvva".
Szerintem ha te nem fogadod el,akkor mástól se várd. De egyébként nálam hátrány lenne,és nem fogadnám el az ilyen férfit.
Amúgy ez nagyon gáz. Ha valakinek önértékelési gondjai vannak, kevesebbnek tartja magát máshoz képest; vagy szimplán soha nem ismerkedett, mert nem tudta, hogyan tegye. Szerintem bunkóság lenézni azért, mert úr isten, volt képe prostihoz menni. Manapság egy normális kapcsolatban lévő nő mivel különb mint egy prosti? A legtöbb csaj min ugyan úgy túl van min 5-10 pasin, és az ilyen rosszlanyok.hu-s csajoknak meg kötelező vizsgálatra járni és járnak is, szóval kicsi az esélye annak, hogy valamit elkapjanak ott a pasik.
Én csak 1x csináltam, azóta se többet. Szemét dolog lenne ezért egy életre elítélni engem, mert volt képem arra, hogy kielégítsem a vágyaimat.
Amúgy meg a nők ugyan ezt csinálják, csak ők nem fizetnek a szexért, ők kitalálják, hogy ja, hát egy jó haverral barátság extrákkal miért ne legyenek. Szóval semmivel nem különbek.
Ha az anyagi részét nézzük, hosszú távon is olcsóbb a fizetős. De ugye általában nem ez a lényeg.
Ha nincs csajod, fizess és szexelj, ha szükségét érzed és ne agyalj rajta. Ha lesz fix barátnőd, a Te dolgod, hogy elmondod-e neki, én nem tenném. Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!