Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha majd valaha találok egy lányt/nőt, akkor őt ez zavarhatja? (alkalmi szex, fizetős)
21 éves fiú vagyok, és az ismerkedésben nincs sikerem. De ösztöneim vannak sajnos, ezért a szexelésre vágyom. Eddig csak 1 x voltam lánnyal, ez 1 évvel ezelőtt volt, de mostanában megint nagyon vágynék rá, ezért fizetőshöz tervezek menni. Ami tudom hogy nagyon rossz dolog. És volt ahol azt írták hogy egy normális nő nem jön össze ilyen férfival. Nők ez szerintetek tényleg olyan nagy baj? Így tényleg nem lehet normális kapcsolatom, családom?
Nem viszem túlzásba, de néha kellene úgy érzem.:/
Szerintem ez rohadt undorító nézet, hogy valaki lenézi azt, aki prostival volt. Miért? Egy férfinak szexmentes életet kell élnie? Mi van ha évekig nem talál senkit, legyen szó 3-5 évről, mert olyan bátortalan, hogy nem mer ismerkedni?
Akkor fogadjon cölibátust?
Persze ha egy nőről van szó, az is ugyan úgy megoldja szolidan, összejár egy haverral, vagy egy ismeretlennel, de olyan nőt nem fog senki se találni aki 5 évig ne szexelt volna. De persze, ahogy mondtam, ha egy pasi elmer menni ilyenhez az már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!