Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Miért érzek így?
Most lett vége a második kapcsolatomnak. Az elsőt is megszenvedtem és azt hittem rosszabb nem lehet..de most...
El nem tudom mondani mennyire szörnyű. Ez most sokkal jobban fáj, sokkal elviselhetetlenebb.
Nem hittem volna hogy egy második csalódás még durvább lehet.
Mitől érzem így? Ezek után hogy kezdhetnek újabb kapcsolatba ha esetleg az se jön be.. Megint még rosszabb lesz?
Vagy mi lesz? :(
Én egyre kevésbé hiszek az egész szerelemben és abban hogy megtalálom azt aki hozzám való. Nem akarom mindig újra és újra kezdeni. Én nem erre vágyom.
25N
szard le ezt a szerelem-témát, nem ér annyit.
az már a felnőttség jele,hogy rádöbbentél, nem olyan nagy szám, és ennek tudatában szakadj is le a témáról.
én minden percet sajnálok így utólag, amit szerelmi bánatra pazaroltam, gerinctelen pasik után bánkódva, nem éri meg.
az élet baromi rövid, nagy közhely, de igaz, mibnden perc számít.
a búskomorság helyett más perspektívát vegyél fel, nekem most halt meg valaki, akit ismertem, és haldoklik másvalaki... ebből a szempontból nézve egy kis szerelmi nyavalya sehol nincs az élet igazán súlyos mefrákodtatásaihoz képest.
és mert az élet ilyen törékeny, inkább valami hasznosra fordítsd.
nem tudod, mennyi van hátra neked is.
nézzél meg egy jó filmet, aludj egy nagyot, jhallgass kellemes zenét, főzzél vmit, a lényeg, hogy valami értelmes fordítsd az energiádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!