Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt megszokni, hogy csúnya lànykènt nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 16:54
11/15 anonim válasza:
Az ilyenek, mint a #8-as, gondolom nem is igazán csúnyák, maximum azért írják, mert a szilikonnal teletömött instalányokhoz hasonlítják magukat.
Én az átlag nőkhöz képest is g*cironda vagyok és nem, nem lehet ellensúlyozni sehogy. Nem csak párkeresés terén vannak hátrányban a hozzám hasonlók, hanem az élet minden területén.
12/15 anonim válasza:
Én lassan 24 éves fiú vagyok! Amelyik lánynál idáig próbálkoztam mindegyik csúnyának tartott, elhajtottak,igaz az elején nagyon szép lányoknál próbálkoztam de idővel le adtam a szintet de ők is csinosak voltak azért,hát nekik sem kellettem! Ez van sajnos nem mindenki lehet boldog! Én is feladtam már!
13/15 anonim válasza:
Annyira megnézném az ilyen "nagyon csúnya" lányokat csak kíváncsiságból.. már persze ha nem lenne kamusztori az egész :D esetleg annyi, hogy amúgy simán csak bolondok vagytok, de nem tűnik fel.
14/15 anonim válasza:
8.hsz vagyok: tényleg nem vagyok szépség, túlsúlyos vagyok :) És nem csak én találom ezt ki, volt, hogy utcán ismeretlenek is beszóltak. Mégis mindig volt és van udvarlóm.
15/15 anonim válasza:
Szerencséd, hogy nőnek születtél, ha férfiként tettél volna fel egy hasonló kérdést, sokkal durvább válaszok jöttek volna. Egyébként a szépség és a csúnyaság rendkívül meghatározhatatlan kategóriák, mindenkinek más és más tetszik. Láttam pl. olyan nőket, akik tényleg az igénytelenségig el voltak hízva (és nem, nem kell mindent betegségre meg akármire fogni), mégis volt faszijuk. Én sem vagyok extra külsejű fickó, max. átlagos, mégis volt több lány, akinek tetszettem, pedig néha én is csúnyának érzem magam. Szóval szerintem inkább a pozitív dolgokra kellene összpontosítanod, és lehet, hogy van olyan, akinek tetszenél, csak inkább picsogsz, meg másokat hibáztatsz a sikertelenségedért, ahelyett, hogy valamit tennél önmagadért és egy kapcsolatért. Igen, sokszor én is irigy vagyok azokra, akik sikeresebbek, vonzóbbak, ügyesebbek, ezt nem tagadom, ettől függetlenül viszont próbálom nem feladni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!