Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Csúnya én mégis szépnek
látom.
Az én párom se egy adonisz. Az arca egyáltalán nem helyes. Ahogy elkezdtünk beszélgetni úgy fogott meg. Belül nagyon jó és intelligens ember. Ma már ő a legszebb nekem a világon. :)
2018. ápr. 20. 08:04
Velem miért nem történt/történik ilyesmi,hogy egy lány szépnek lát? Persze olyan nő,aki komolyan is gondolja a dolgot,mert abban már volt részem,hogy szórakoztak velem. Az igaz,hogy nem is próbálkozok egy ideje, aminek az oka az,hogy tanultam a multból,nekem valamiért nem lehet kapcsolatom.
2018. ápr. 20. 08:13
Lényegében olyan ez, mint Litvánia politikana.
Ki szépnek látja, ki csúnyának, más meg semmit sem tud róla.
Szereted az illatát?
Képzeld el, állítólag brit tudósok szerint:-)) fontosabb az illata, és a tudat alatt érzett feromonjai, mint a kinézete..
De ehhez ugye le kell már ülni legalább egy asztalhoz, hogy ezt tartósan érezd, ez máshogy nem segít szegény randa férfiakon.
5/20 A kérdező kommentje:
Velem is ez a helyzet. Szoktak mondani, hogy ha tudom róla, hogy nem szép akkor nem is szerethetem. Pedig egyszerűen csak tudom mi a valóság, közben meg mégse tetszene úgy nekem senki, mint ő. Pont azért, mert mas nézhet ki bármilyen jól, ha nem ilyen szerelemmel nézek rá akkor teljesen mindegy.
Ha valami megfog benne, akkor onnantól mindegy, megvan a kémia. Szerintem ne spilázd túl, örülj, hogy van egy rendes párkapcsolatod, ami működik minden téren és szerelmes vagy.
2018. ápr. 20. 08:17
Ne aggodj, a szerelem elmultaval majd ez is elmulik, es akkor utana nagyon kinos lesz. Tapasztalat, sajnos.
2018. ápr. 20. 08:17
Talán nem a "szépséget" keresed a másikban. A szépség amúgy is szubjektív. Oké, vannak általános dolgok, hogy egy pattanásos bőr az azért nem szép, de ez meg pl. olyan csúnyaság, ami nem feltétlenül tart örökké. Ha nem taszít, akkor könnyebb elfogadni a szépséghibákat. Ha pl. büdös lenne, akkor már nehezebben tudnál vonzódni hozzá.
Egyébként szoktam itt olvasni olyat is, hogy valakinek kifejezetten a csúnyácska, érdekes arcok jobban tetszenek, mint a "szépek".
2018. ápr. 20. 08:55
Lehet te is csúnya vagy, és/vagy lélekben mélyen már elfogadtad hogy ennél jobbat úgy sem találsz, úgyhogy a legjobbat amit kaphatsz/hiszed hogy kaphatsz, szépnek kezded látni
2018. ápr. 20. 09:39
Ha boldog vagy mellette, akkor mit foglalkozol más véleményével? Örüljetek egymásnak. Sok boldogságot!
2018. ápr. 20. 09:42
Kapcsolódó kérdések: