Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Csúnya én mégis szépnek látom.

Figyelt kérdés
Nincs mit szépíteni a dolgon. Csúnya a párom. Viszont valami megfogott benne és beleszerettem. Látom a valóságot de nekem mégis tetszik. Nagyon jó ember, ad magára és ápolt "csak" az arca nem szép. Vonzódok hozzá, minden rendben van köztünk és nem adnám őt senkiért. Egyszerűen csak elgondolkodtam azon, hogy ha tudom, hogy valaki nem Szép akkor, hogyan tetszhet és vonzodhatok hozzá mégis?! Mit gondoltok ?
2018. ápr. 20. 07:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
A szerelem csodákra képes... remélem ha az már nem lesz, akkor is így fogod gondolni. Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ahogy kezdtem kiszeretni az adott páromból, egyre csúnyábbnak láttam...hmmm.
2018. ápr. 20. 09:43
 12/20 Diavolino44 ***** válasza:
93%

Orulok nektek, sok boldogsagot.

A szerelem mar csak ilyen, a termelodo oxitocin miatt vonzzodsz hozza, ugyanez teremelodik egy anya-gyerek kapcsolatban is. Ez teljesen normalis, van olyan tulajdonsaga ami a te ertekrendednek fontos, s ezert beleszerettel.

Az lenne a fura, ha azt irtad volna ki, hogy nagyon jo ember, s barmikor meglatod benedvesedik a bugyid. Nah az ket kulonbozo kategoria!

Betetted ot a tartos kapcsolatra “dobozba”.

Kivanom, hogy ez az erzes ne muljon el, mert ha elmulik, az hogy kulsoleg nem tartod vonzzonak, csak felerősödik.

2018. ápr. 20. 10:21
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nagyon fontos az arc.Ha ott valami nem stimmel,lőttek az egésznek.Nincs kedvem gnómokat figyelgetni egész életemben.
2018. ápr. 20. 10:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt hittem, hogy nagyok az elvárásaim és külsőséges vagyok férfiak terén.

Aztán egyszer benyögte a kolléganőm, nem rosszindulatból, egyszerűen ilyen őszinte, hogy csodál engem hogyan tudok vonzódni az ilyen "nyomikhoz". Hogy mindig olyan furcsa külsejű férfiak tetszenek. De rokon is leoltott amikor ajánlottam neki egy társkeresőt, ahol a mostani barátomat megismertem. Konkrétan azt mondta "ne haragudj, de én az aránylag helyes férfiakat szeretem". :D

Tehát amit én elviselhetetlenül jóképűnek látok, az másnak ronda.

2018. ápr. 20. 11:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Lol, 10:42es lehet a kollégám. :)
2018. ápr. 20. 11:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is szerettem olyat, akiről tudtam, hogy nem felel meg a szépségideálnak, de valahogy számomra vonzó és szép volt az arca. Olyan karakteres.

Minél szabályosabb és szebb valaki arca, annál kevésbé tartom vonzónak, valahogy mű, semmilyen hatást kelt, olyan üresnek érzem őket, persze órákig tudnám bámulni a hibátlan vonalakat, arcéleket, hogy ejjha, de szép, de semmi több..

2018. ápr. 20. 15:37
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem érdekel más véleménye, én gondolkodtam ezen:)

Szokták mondani, hogy hozzám szebb pár illik meg szoktak próbálkozni nagyon helyes férfiak is, de teljesen hidegen hagy szóval nem arról van szó, hogy beletorodtem, hogy nem kaphatnek jobbat, hanem nekem a párom a legjobb. Én tényleg őt szeretem.

2018. ápr. 20. 21:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Az mondjuk elgondolkodtatott, hogy ha elmúlik a szerelem akkor nem fogom már vonzónak tartani, de szerintem a szerelemnek nem kell elmúnia. Nyilván a rozsaszin köd és a kezdeti nagy lángolás már elmúlt, de egyáltalán nem érzem azt, hogy ne lennék olyan szerelmes, mint az elején. Csak átalakult és egy sokkal melyebb és erősebb érzelem lett belőle. 4 éve vagyunk már együtt
2018. ápr. 20. 21:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Pár év és elmúlik a szerelem. Ha nem lesznek olyan dolgok, amik összeköti az életeteket, akkor majd elhagyod, ennyi...:)
2018. ápr. 21. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én páromnak is csúnya az arca. De a teste, illata, személyisége teljesen elvarázsolt egy pillanat alatt. Eleinte mondogatta, nem érti, mit látok benne, de szerintem az arc nem minden. Amint meglátom, elolvadok. Nekem az illat mindig nagyon fontos volt, az övé a legfinomabb, amit eddig éreztem:)
2018. ápr. 22. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!