Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csúf ronda emberként, ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúf ronda emberként, ne álmodozzak igaz szerelemről?

Figyelt kérdés
Vágyok szerelemre. Sajnos olyan ronda vagyok, senkinek nem kellek. Hogy fogadjam el, törődjek bele hogy egyedül fogom leélni az életemet?

2018. jan. 1. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Kép?
2018. jan. 1. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem is
2018. jan. 1. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Változtass az életeden. Sport, mosolygás, önbizalom, szeress táncolni, menj el egy masszőr tanfolyamra, figyelj oda mindig a nőkre és sose add fel. Ne válogass túlságosan, ne dohányoztak, keveset piálj. Mondjuk így is nagyon nehéz lesz, tapasztalat. Milyen magas vagy? Ha alacsony az gond...Csúnya a fejem nekem is, így van sok tapasztalatom és negatív élményem...40f
2018. jan. 1. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Te látod magad annak,vagy kaptál konkrét visszajelzést?
2018. jan. 1. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy, akkor sajnos bele kell törődnöd, hogy soha nem fogsz kelleni egy nőnek sem. Legfeljebb prostikhoz járhatsz el, úgy legalább szexből nem lesz hiányod.
2018. jan. 1. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
küldj képet, biztos hogy nem vagy csúnya
2018. jan. 1. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is küldhetsz képet. Az egyik kolléganőm 25 éves, kb. 160 cm, min. 70 kg, és még boldog is, hogy milyen db. Gyakori férjezett neve van. XYné, nem pedig ma szokásos X-Y Z-ZS bitang hosszú nevekkel. A lényeg, hogy pár napja jött a férjével, 20 cm-vel magasabb, vékonyabb, olyan arccal, aki még nappal is borzasztóan álmos, rájuk mondják, hogy elnyűtt arcú.

Egy másik kollégám - számomra - jóképű, 166 cm kb., én 170, tőlem kicsivel alacsonyabb, én oda vagyok/voltam érte, lakással, autóval, nem dohányzó, nem ivó, nem a legnagyobb dumás, de jó lelkű, de - elmondása szerint - nincs szerencséje a nőkkel, ő már feladta. Odavoltam érte, de feladtam, csak. Közben talált egy 10 cm-vel magasabb csajt a munkahelyről.

Ez a két véglet nálam. Tehát csak keresni kell, lehet, le kell hajolni érte, de lehet, jobban megéri, mint a csudasrácoknak, akikért bomlanak az érdek nők és lesz egyik-másik nőtől gyerekük, akik majd a halálos ágyukon veszik csak körbe őket.

Küldhetsz képet, hogy a kolléganőm palijához képest hogy nézel ki.

2018. jan. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!