Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lépnem kéne ez ügyben és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépnem kéne ez ügyben és eldobni a kifogásokat, ha erre a döntésre jutnék szerintetek hogyan is kezdjek neki?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk már osztálytársak. Holnap utanán lesz a szalagavatonk. Nem túl sokat beszélgettünk eddig. Ezidáig volt egy barátnője aki szinten az osztályba jár de annak már van egy másik barátja(gyorsan leváltotta).

Már jo pár éve tetszik nekem ez a fiú de mindig találtam kifogást arra, hogy mert nem kéne, hogy tetszen. Én egy csendesebb lány vagyok ő pedig a “hangosabb” kategóriába sorolando.

Na és most térnék rá arra, hogy mi is a problémám. Senki sem tud megfogni mármint senki sem tetszik vagy is hát tetszenek más fiúk csak gyorsan átmegy ez rajtam igen meglátom tetszik de már másodjára ránézek nem.....

Es itt van ez a fiu.. akinek ha belenézek a szmébe komolyan mondom kicsit elveszek. Voltak már szemezgetések amiket véletlenként fogtam fel.

Nem tudom mit kéne tennem.... ha magamra hallgatok akkor inkább hagyom az egészet.

És ha véletlenül úgy döntenék, hogy akkor elég volt a kifogásokbol és egy hülyébb pillanatokban úgy döntenék, hogy akkor őt most megszerzem. Akkor hogyan kéne ehez hozzálátnom?

2018. nov. 8. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
69%

Ne féltsd magad annyira. Az igazi nagy szerelem mindig ilyen, egyszerűen olyan sebezhetővé tesz, hogy a két fél kihátrál belőle, inkább meg se próbálják, árkon-bokron menekülnek valaki biztonságosabbhoz. Ezért olyan kevés a viszonzott szerelem. Nem tudom, mit tegyél, mert nem tudom milyen közegben szoktatok találkozni. Ha a fiú hasonlóan érez, akkor elég lehet neki egy kis bátorítás, füstjelek, ilyesmi. Szerelmet ne vallj neki, egy férfi szereti meghódítani a nőt, de szüksége van bátorításra. A legjobbak a kicsit kétértelmű dolgok.

Most csak egy példáttudok mondani:

Egyszer felhívott valaki telefonon, de közben elcsíptem az utolsó mondatát, hogy épp valakit kávéra invitált. Erre belenevettem a kagylóba, hogy gondolom nem engem akart kávéra hívni? Ha tetszettem volna neki, ezen a szálon tovább mehetett volna. Bár hozzáteszem, nem tetszett nekem, ez a kis flört csak úgy jött.

Vagy ha tudod, mi érdekli őt, megkeresheted a témával kapcsolatban. Egyszer egy fiú, aki régóta tetszett nekem, de másba voltam szerelmes, megtudta, hogy könyvelőcégben kezdtem el dolgozni és mivel ő magánnyugdíjpénztárnál dolgozott akkor és volt valami gazdasági végzettsége, megadta a telefonszámát, hogy ha bármi kérdésem van, keressem nyugodtan. Tudtam, hogy tetszem neki, mert mindig elpirult, ha találkoztunk. De nem hívtam soha. Mert mást szerettem. Pedig nagyon-nagyon kedves és helyes fiú volt. De ha igazán tetszett volna nekem, biztosan felhívom. Nekem ezek az indirekt dolgok működtek mindig. Az túl tolakodó, hogy figyelj, nincs kedved randizni velem? Legalábbis nekem. Jobb szeretem biztonságos közegből kezdeni, ahol még lehet így is érteni, meg úgy is, de az esélyt megadva a másiknak, hogy lépjen egy kicsit felém, ha én is léptem egy kicsit. És akkor eljön az a pont is, amikor már ki lehet mondani dolgokat.És mivel te is introvertált személyiség vagy, szerintem neked is ez fog beválni.

Az meg, hogy ő más, a "hangosabb" kategória, az nem jelenti azt, hogy ne tetszhetnél neki nagyon. Sőt. Emiatt ne add fel. De muszáj leszel kicsit nyitni, mert bátorítás nélkül kevés fiú lép.

2018. nov. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!