Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres kifogásokat? Mit tegyek?
Párom megkérdeztem mikor szeretne eljegyezni 6 év után. Első válasz erre ez volt,hogy a megfelelő pillanatra, alkalomra vár. Később megkérdeztem megint akkor már azt mondta,hogy spóroljunk nincs arra felesleges 100ezre.
Augusztusban költöztünk össze és már 3 hónapja furán viselkedik...inkább a haverjával xboxozik minthogy velem legyen. Látja rajtam,hogy elegem van ebből megkérdi mi a bajom,megbeszéljük de utána mintha mi sem történt volna folytatja tovább.
Ne haragudj, de nőtársadként mondom: Miért pazarolod rá az éveidet, ha te többet akarsz az élettől, meg úgy ettől a kapcsoalttól?
Engem 4 és fél év után kért meg, hivatalosan 1 éve élünk együtt, és még így is azt mondta, már annyira várta h eljöjjön az a pillanat hogy megkérhesse a kezem.
Mi az, h fölös 100ezre?? :D ne haraghudj, de ha olyan helyzetben is vagytok, egy sima ezüst karika gyűrű is gondolom elég lenne neked, ami egy pici, olcsó kővel simán 10ezer már. Ez mind-mind kifogás.
Most vagy azért fura, mert ő már megvette, várja a jó pillanatot, rendezkedik, és te csak hozod a feszkót rá, és ezért kerüli a témát, mert kínos mert közbe már megtervezett, vagy pedig neki megfelelő az ingyen p**ci állapot. Már bocsi.
Bármelyikre van lehetőség. Sajnos ezt már innentől neked kell tudni.
Ha még csak most költöztök össze, együtt sem éltetek, akkor nem tudom min csodálkozol. Miért csak most ?
31/f
Hagyd! Ha így erőltetnék rám akkor csak azért sem jegyeznélek el... mikor lenne a megfelelő pillanat ha mindig ezzel nyúzod? Ha állandóan téged piszkálnának x dologgal te sem tennéd meg már utána szivesen!!!
Engem is 6 év után jegyeztek el 2 közös gyerek után... és hidd el így volt szép és jó hogy nem nagy hassal házasodom.
Ha meg vissza fogsz gondolni az eljegyzésre, az eröltetés jut róla eszedbe nem az a meghitt, váratlan lánykéréd
Én sosem értettem ezt a váratlan meg meglepetés lánykérést. Lepjen meg azzal, hogy hova megyünk a hétvégén, ne azzal, hogy mi lesz vagy nem lesz a hátralévő életemben. Úgy érzem igen is jogom van tudni, hogy valaki komolyan tervez e velem, vagy csak éppen aktuális csajának tart e, és ez jobb ha nem 8-10 év együtt élés után derül ki.
Kérdező a helyedben várnék augusztusig, ha addig semmi akkor kalap-kabát. Ha 6 év alatt nem tudta eldönteni, hogy el akar e venni, akkor nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!