Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet újra beleszeretni a társunkba?
hát rnnrk annyi.
erőlködhetsz, csomó embert ismerek, aki ettől szenved, és emiatt zúgnak bele más emberekbe, és bonyolódnak viszonyokba.
3 év, kívül-belül megismerted, rá is untál, ennyi.
vagy kiszállsz, vagy elfogadod, hogy ennyi volt.
alapvetően azt érzem, te a romantikát hajszolnád és a szerelemre vágysz, amit ettől a kapcsolattól már nem kapsz meg.
"Újat kell keresni, ez a megoldás. Az ilyen hülyeségekkel el lehet még húzni 1-2 évet, a vége pedig úgy is borítékolható"
És akkor 3 évente új párt keres? (Mert a következővel is ez lesz...)
"Nagyon meg vagyok ijedve, depressziós tüneteim is vannak emiatt (szerintem)."
Én is azt mondom, hogy amíg lehet, meg kell javítani az újat, DE! Szerintem meg qrvára nem szabad elnyomni sem évekig magában, meg önbecsapásba hajszolni sem valakinek magát, ha a kapcsolat amiben van, nem boldogítja már vagy ürességet érez benne.
Szóval igen, első körben próbáld meg visszahozni, ami hiányzik, adj bele mindent!
De arra vigyázz, hogy ne ragadj a langyos fosban sem évekre... A depresszió is néha innen alakul ki: nem azt csinálod, amit te szeretnél, hanem mások elvárásai szerint éled az életed, ami persze, hogy depi felé vezet. Szóval nem kifejezetten tanácsolnám hirtelen döntésként a szakítást, hanem a végső estben.
Utolsó vagyok
Olvastam az üzeneted, én itt reagálok. Nálatok a leírásod alapján csak a szenvedély csökkent. Ez nem feltétlenül rossz hír, mert ez nem azt jelenti, hogy konstans hiányzik valami.
Egy kapcsolat nem egy állandó valami, hanem dinamikus, ami változik. Te magad írtad, hogy az utóbbi időben egyikőtök sem tett bele túl sokat, hogy ne laposodjon el az egész. Hát dolgozzatok rajta, "sajnos" igazad van, minden kapcsolatban ugyanide jutnak az emberek, ha beáll ez az állapot, és nem tesznek érte.
Ilyenkor kell figyelni erre és változtatni: csináljatok mindig új dolgokat, ne engedjetek a megszokásnak. HA pl eddig moziba jártatok sokszor el, akkor most túrázni menjetek el pl, vagy játszani valamit, és hasonlók, a lényeg a MÁS-on vagy az új élményeken van.
Így amit leírtál nekem most, én ezt nem látom egyáltalán végpontnak.. Amíg mindketten tesznek és akarnak tenni érte, addig ez javítható, és érdemes is, amíg egy irányba tartotok. Olyan is előfordul, hogy a 2 fél nagyon más irányba változik és ez sok feszültséghez vezet,túlnőnek egymáson, szinte idegenné válnak. De nálatok nem erről van most sz, ahogy kivettem. És ez jó hír.
Beszélj vele az érzéseidről, hogy mi hiányzik, és dolgozzatok rajta mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!