Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet újra szeretni a társunkba?
Ha már közel 10 éve együtt vagyunk, de eltávolódtunk, a párom már nem szerelmes belém, de én még mindig belé.
Lehete valahogy, hogy újra szerelemmel szeressen?
Most akkor "eltávolodtunk" vagy eltávolodtatok? Az okát meg tudod mondani?
32/f
Hát ha ez megvígasztal, mi sosem voltunk egyszerre szerelmesek egymásba vagy legalábbis csak kis átfedéssel. A férjem az a típus, aki hol belém szeret, hol kiszeret belőlem, aztán vissza. Ő nehezen lesz szerelmes, hónapok kellenek neki hozzá (nem nagyon hiszek már ebben, szerintem simán lehet, hogy képtelen igazán szerelmes lenni valami gyerekkori trauma miatt, mert még soha nem volt első látásra szerelmes), aztán mikor hullámvölgy van, kiszeret belőlem 1-2 évre, aztán mikor szakítanék, egyből belém szeret. 10 év alatt eljátszottuk ezt már párszor, sok évemet tette tönkre. Én az vagyok, aki nagyon gyorsan szerelmes tud lenni, de nagyon ritkán. Ha az eddigi átlagot nézzük, akkor olyan 10-15 évben egyszer. Ő nem volt az első látásra szerelem, de hamar rájöttem, hogy szeretem, kb. a 2. találkozásunknál (közben leveleztünk). Viszont én nem vagyok ez a hullámzóan szerelmes. Én a hullámvölgyben is szerelmes voltam, és nagyon sok éven át az voltam. Viszont 8 év után elmúlt és én már nem fogok újra belészeretni. Egyrészt mert abban a pillanatban tudtam, amikor volt köztünk az a konfliktus, hogy többé nem férfi a szememben, másrészt 1,5 év múlva beleszerettem másba. Ő viszont most egyből szerelmes lett, vagyis úgy tett, mint aki az, de igazából már nem hiszek neki.
Én azt gondolom, hogy a párod max. akkor fog újra belédszeretni, ha rájön, hogy elveszíthet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tedd féltékennyé, mert az nagyon rosszul is elsülhet. Az első nagy hullámölgyünknél képbe került egy fiú, de ez a páromnál azt váltotta ki, hogy csak még jobban elhidegül tőlem. Furcsa, mert most, hogy a végén lett valaki, akire joggal féltékeny, most meg ez ébresztette rá, hogy kit veszít el éppen. Nálam mindig csak akkor volt változás, amikor eldöntöttem, hogy kilépek ebből az egészből. Most, hogy kb. levegőnek nézem, most megkapom mindazt a figyelmet és törődést és bókot, amire 10 évig hiába vágytam. Komolyan mondom, csak a talpam nyomát nem csókolgatja, azt is csak azért, mert leállítottam. Amíg imádtam, addig képtelen volt igazán szerelmes lenni belém. Szerintem nekünk kár volt egymással kezdeni. De mindegy, mert mással se lett volna jobb.
Nekem fél év után elmúlik a szerelem 😃
Szenvedély marad, szeretet, és hasonlók... de szerelem, az talán sosem jön vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!