Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom beszeretne mutatni az anyukájának, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval 1 hónapja vagyunk együtt, és beszeretne mutatni az anyukájának.
Ilyenkor mit szokás vinni? Én virágra vagy bonbonra gondoltam, szerintetek jó ötlet?
És nagyon ciki lenne, hogyha csókolommal köszönnék neki? Az anyukája 49 éves én pedig 21 éves lány vagyok.
A válaszotokat előre is köszönöm!
2018. nov. 3. 07:45
1/7 anonim válasza:
Egy nívósabb bonbon elég és jó napottal köszönj!
Ne izgulj, légy Önmagad!
2/7 anonim válasza:
Nem kell semmi, mindegy hogy köszönsz.
3/7 anonim válasza:
Ne köszönj csókolommal! Jó napo kívánok! Viszont, ha tegez, akkor nyugodtan visszategezheted.
4/7 anonim válasza:
Nem kell ezt így túlpörögni. Örülj neki, hogy a barátod felvállal otthon! Nyugodtan kérdezd meg a barátodat, minek örülne az anyukája. A csókolom helyett talán jobb lenne a jó napot kívánok. Mi amúgy semmit nem vittünk egymás szüleinek a férjemmel. A férjem bemutatása váratlanul történt (hirtelen jött vihar miatt meg kellett szakítani a kirándulást és felmentünk hozzánk).
5/7 anonim válasza:
Az en anyum is ez a korosztaly, es egy csokolom utan valoszinuleg bonbonustul hazakuldene :D.
Felnott ember vagy, nem kisgyerek, hogy csokolomozz barkit is. "Jo napot kivanok, X vagyok. Orulok, hogy megismerhetem." - igy mutatkoznak be a felnottek. Esetleg egy altalad sutott suti is jo lehet (muffin pl.). Szerintem virag egyaltalan nem kell, az notol furcsan hat kisse.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :)
2018. nov. 3. 11:49
7/7 anonim válasza:
A Jó napot mellé tedd oda azt is, hogy kívánok. Nagyon snassz, a szimpla Jó napot köszönés. Jó napot kívánok, X. Y. vagyok, és kezet fogsz vele, de várd meg, amíg ő nyújtja a kezét. Nem tudom, kell-e vinni valamit. Ha csak délután felugrotok, és már mentek is tovább, akkor nem kell vinni semmit, de ha kifejezetten ebédre hívnak, csak akkor vigyél egy szál virágot, bonbon már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!