Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekavarodtak bennem az érzések és nem tudom már, hogy mi a bölcs ebben a helyzetben? Leírom, segítséget kérek így szóban.
Most először kutyulódtak össze bennem az érzések, és most nem tudom... Van párom, akit szeretek, 3 éve vagyunk együtt, a szerelem néha jelen van, máskor azonban el van csitulva. Aztán van most egy férfi, aki nagyon vonz... Egészen új szereplő az életemben. Nem akarnék tőle kapcsolatot, párom is idősebb tőlem, ez a srác meg idősebb a páromnál is egy évvel. De pl. simán el tudnám képzelni, hogyha nem lenne megcsalás, akkor szívesen csókolóznék, sőt szexelnék is vele. Pedig szerintem ez nem fér bele, ha az embernek párja van és szerelmes belé. De közben meg a párommal ugye már elültek a dolgok, meg azért jó a kapcsolatunk, de nem felhőtlen... De ez a srác meg nem elég fiatal úgymond hozzám... És nem tudom most mit érzek, mit kellene éreznem, és hogy küzdenem kellene-e valamelyik érzésem ellen. A párom az első párom, 3 éve vagyunk együtt, 22 vagyok. Párom 28. Aki tetszik 29.
Lehet ám ez az új ember csak fellángolás, és hagynom kéne lecsengeni, úgysem lesz semmi akkor, hisz párom van akivel nem szakítok. Asszem. De ki tudja, hogy az 1. párom leszek tényleg az utolsó? De ha nem is, akkor se erre a 29 évesre "cserélném le". De közben meg itt van ez a srác, nagyon vonz... Tetszik, megdobogtatja a szívem, ráadásul bármikor láthatom és beszélhetek vele... (Párommal jelenleg pár hónapig nem találkozok amúgy, de ez nem befolyásol.)
Csak zavar, hogy nem mersz sem szakítani sem félredugni. Mihelyt valamelyik megtörténik, szétzavarodnak az érzéseid nyugi.
32/f
Szerintem te is tudod mi a bölcs. Gondolom inkább az zavar, hogy bármikor jöhet ilyen fellángolás, és úgy érzed nem tudsz mit kezdeni az ilyen helyzetekkel, mert érzelmileg sodrásba kerülsz.
Ne vagyok lány, és nem tudom mi a megoldás. De látom hogy sokan küzdenek ezzel, és kívülről nézve meg tök egyértelmű hogy mi ez, de ilyenkor úgy látom nem lehet hatni a nőkre. Akit ismerek, nála azt láttam, hogy inkább megoldást keres, hogy összejöhessen az illetővel. Még azt is megkockáztatom, hogy megijedtél a saját érzelmeidtől...
Hát igen.. pár hónap. Kamionosoknál is így van. Elmennek, 3 hétig külföldön furikáznak, hogy meglegyen a család pénze a házra, gyerekre, kajára, hitelre, közben meg az asszony összejár valami helyi muskétással, mert annyira unatkozik...
Amúgy egyetértek azzal, hogy 3 év után nehéz tüzet csiholni. De akkor kommunikálni kellene, őszintén nyíltan beszélni a jövőről, tervekről, érzéseidről (pl az idősebb pasi kapcsán), lehetőségekről, stb. Via észérvekkel, kompromisszumra törekvés, ez fontos minden emberi kapcsolatban. Nem kell egyedül csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!