Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem fura?

A párom imád cukkolni azzal hogy megy csajozni bulizni. Szingli csajokat szed fel.. Én meg még néha adom is alá a lovat.

Mostanában kezdtem belegondolni hogy végülis miért jó ez.. Mármint tudom hogy ugrat én meg rákomtrázok.

Mit gondoltok ez normális dolog?

2018. nov. 2. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátom is szokta csinálni, de nálam úgysem működik, mert nem vagyok egy féltékeny típus. Nem tudom, miért csinálja. Lehet valakinek vicces vagy ilyesmi.
2018. nov. 2. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak az én barátomnál figyelhető ez meg. Hát az a baj hogy ő tudja hogy engem ez zavar.. De most már taktikát váltottam, rákontrázok és sokszor arra nem tud mit mondani..
2018. nov. 2. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én biztos nem mondanék ilyeneket a barátnőmnek.
2018. nov. 2. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Minden normális, ami két félnek normális. Az én barátnőm speciel szereti, ha tetszem a lányoknak. Tud féltékeny lenni, de nem a semmire.
2018. nov. 2. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Hogy rákontrázol abból pont nem az jön le, hogy zavar.

32/f

2018. nov. 2. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy inkább a reakciódra kíváncsi csak? Úgy értem hogy esetleg nem érzi azt hogy téged ez nem érdekel és hogy mennyire vagy fontos neki vagy leszel féltékeny. Egy volt barátnőm csinált hasonlókat velem és utólag láttam csak hogy mire ment ki a játék valóban. Ha a kérdést feltetted akkor valószínűleg téged zavar a dolog. Szerintem ezt vele kell megbeszélned őszintén, ne beszéljetek el egymás mellett mert az hosszú távon nem lesz jó.
2018. nov. 2. 21:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem zavart az elején... De taktikát váltottam és akkor ha ilyet mond én is bedobom hogy én is megyek pasizni. Vagy hasonló.
2018. nov. 2. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem normális, gyerekes dolog, a másik érzéseinek teljes semmibevétele. Zavar ez téged, csak nem akarsz belőle balhét, ezért próbálod elviccelni. Volt ilyen pasihoz szerencsém, de soha többet. Legyen több önbecsülésed.
2018. nov. 2. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi ezt csinalja akkor az is lehet benne hogy nincs rendben az önbecsülése és ezzel tuningolja magát az egóját hogy ő jó pasi te meg ideges leszel neki ez egy visszaigazolás .Csak sztem nem a legèrettebb módja .Lehetne màs dologgal is csak te ehhez kevés vagy sztem mert ő neki is fel kell ismernie hogy ez gyerekes viselkedés .
2018. nov. 3. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!