Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Küzdjek? Akarhat bármit?
Van egy lány akit nagyon megszerettem. Állandóan rá gondolok. Egész sokat vagyunk együtt, múltkor 2 órát várt rám munkahelyemen, hogy találkozzunk. Aztán meg hozott nekem főtt kaját amit anyujától kapott.
Állandóan azt mondja, h milyen jól érzi magát velem.
Ennek ellenére mégis találkozott vmi faszival, aki munkahelyén látta (vendéglátós) megkereste és bejelölte.
Erre is véletlen jöttem rá, mert egyszer haza akartam kísérni, lerázott h találkozik vmi ismerősével, csak azt nem tudta h látom amint 2 puszival üdvözlik egymást.
Rákérdeztem és elismerte h vele találkozott, de h nyugi semmi randi, nincs semmi.
Régebben (néhány hete) azt mondta nem akarja elrontani a barátságunkat azzal, hogy összegabalyodunk, vagy h vmelyikünk többet érezzen.
Azt hiszem ez részemről megvan. H többet érezzek.
Néhány hónapja szakított az exével, aki az első igazi szerelme volt.
Most akkor ez mégis mi ...
Mit akarhat vagy mit nem ...
Ő 19 én 22
Van tippetek? Tanácsotok?
Köszi annak aki elolvasta
Az eggyes jól mondja.
Az ilyen lányok játszanak össze-vissza az érzéseiddel,aztán a végén tök ártatlan arcal bevágják hogy ők nem csináltak semmit.Jobb elengedni.
Te teljesen egyertelmuen elmondtad neki,hogy szeretnel vele lenni? Mert lehet,hogy o ezt nem igy erzi, es talan kicsit feltekennye akart tenni a masik pasival, vagy kiugrasztani a nyulat a bokorbol.
Az a baj veletek fiuk, hogy nem mondjatok ki nyiltan egyenesen, ha komolyan akartok valamit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!