Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit?
Valószínű, hogy beléd van esve az alapján, higy csalódott ha nem vele foglalkozol. Pláne, ha ennyire figyelmes és élvezi a "csicsegésedet" is.
Annak hogy nem az alábbi okai lehetnek:
- ő sem tudja, hogy Te hogyan érzel iránta, ezért fél átlépni azt a határt. 2 értelmű megjegyzések helyett egyértelmű jelzésekre lenne szüksége. Ha félénk, bizinytalan, akkir a kétértelmű megjegyzést nem meri célzásnak venni csak viccnek
- tilosban jár. Élvezi a társaságod, pumpálja az egoját, jó játék, de nem akarja elmélyíteni.
5#
Engem a masodik opció is örömmel töltene el, mint ez a bizonytalanság.
Azért én megnézném a gyűrűsujját,a telefonján a háttérképét,vagy rákérdeznék,ki csomagolja a szendvicseit... ;-)
Viccet félretéve,tényleg lehet,hogy foglalt,veled csak flörtölget,de nem merészkedik tovább,mert nem is akar.
Másik opció,hogy kedvel,de csak mint embert.Engem is sokan bírnak,de nem mászunk rá egymásra.Vannak burkolt bókok néha,vannak pajzánabb poénok,de ismerjük a határokat.Talán ez is erről szól.
Harmadik lehetőség,hogy gátlásai vannak,fél a beégéstől.
Szerintem az a legtisztább,ha elhívod mondjuk kávézni kettesben.Ha belemegy,megemlítheted,hogy valamikor szívesen megnéznél vele egy jó filmet,vagy ilyesmi.Vagy mit tudom én,vettél egy üveg Rosét,de egyedül nem szívesen innád meg...ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!