Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szépség vs értelem? Melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépség vs értelem? Melyik fontosabb? Beleszerettem egy buta lányba, aki viszont számomra a legszebb.

Figyelt kérdés

Buta és elképesztően féltékeny, mindent félreért.. és naponta tényleg legalább 2x kiakad azon, hogy én biztos mással szeretnék összejönni

számomra ő a legvonzóbb nő eddigi egész életemben, főleg, hogy magas szexuális igényei vannak, de összességében az értelemre is szükségem lenne..

2018. okt. 28. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Rövid időn belül meg fogod unni a butaságát.
2018. okt. 28. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Újabb bizonyíték arra, hogy egy nőnek lehet akármilyen xar a belső, egyedül a külsőt nézitek.

Te se lehetsz egy észlény, ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned.

A szexen kívül mit tudtok csinálni? Semmit. Te meg képes lennél elvenni... Aztán jössz sírni két év múlva, hogy szülés után semmi vonzó nem maradt benne, de nem tudod elhagyni a gyerek miatt.

Sok boldogságot!

2018. okt. 28. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egy ilyen észlényt felvállalni sem lehet. Elmentek akár valahova nyaralni, ő meg a nyávogáson kívül semmit nem tud nyújtani. Pont itt mesélte egy nő, hogy egyik exe annyira idióta volt, hogy amikor az Esztergomi Bazilikánál jártak, benyögte, hogy az egy csillagvizsgáló. Te tudnál egy ilyennel az utcán sétálni? Mert én folyamatosan azt lesném hogy mikor mond egy orbitális baromságot. Ezek a csajok(/emberek) csak szexelni jók, másra sajnos nem... az életről sem nagyon van fogalmuk, szerinted egy számlát akár ki tudna fizetni? Kétlem. Dísznek jó, együtt élni vele viszont szenvedés.
2018. okt. 28. 13:54
 14/20 anonim válasza:
0%
Sztem meg ne engedd el.Tudod néha fogni kell a kezét a másik embernek hogy tudja fontos valakinek az ami benne van.Amugy meg mi értelme a nagy inteligenciának .mert ha okos nőd lenne megmagyarázná mit tegyél meg kijavitana.kell egy domináns néhol a nő erősebb jellem néhol a férfi.mi a fontosabb annál ha jól megvagytok.a szívedre meg az eszedre fogsz hallgatni és azt fogod keresni ami boldoggá fog tenni ugyis.nem számit bárki bármit mond .
2018. okt. 28. 17:13
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

látom, töröltetted a válaszom. akkor szofisztikáltabban idézek Vámostól:

"„[…] ide figyelj, a legenda szerint egyszer Veres Péter hosszú, nyolcoldalas levelet küldött Nagy Lajosnak Szigligetről, az írók alkotóházából. Kedves barátom így meg úgy, hogy szolgál a kedves egészséged, satöbbi, rém cirkalmasan, végre aztán rátér, az a problémája, hogy van ám itt egy nő, egy nőstény, egy sárló kanca, aki nem hagyja őt elmélyülni irodalmi fáradozásaiban, hanem csak döng körülötte, ez ügyben kérne jótanácsot. Mire Lajos a következő választ postázta: b*szd meg! […]”

Vámos Miklós: Szenvedélyes emberek, Szépirodalmi Kvk., Budapest, 1985, 269. p.

2018. okt. 28. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#15:

Olyat hol ír, hogy jól megvannak?

A csaj féltékenykedik, hisztis, nem működik a kommunikáció.

Ez nem szerelem, hanem pinavakság. Pár hónap alatt lecseng, ha addig nem zsarolja ki a cica, hogy elvegye. Már most idegesíti.

De.... Nem baj, mert jól néz ki.

Megérdemli.

2018. okt. 28. 17:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Komolyan kíváncsi vagyok, hogy kell egy nőnek kinéznie, hogy ennyire ne érdekeljen, hogy egy idegbeteg hisztérika.

Dobsz egy képet priviben?

2018. okt. 28. 17:33
 18/20 A kérdező kommentje:

(Nem töröltettem egy választ sem, szerintem más olvasó is tudja jelezni, ha valami kifogásolni valója van.)

De a lényegre terve, a csaj már most kiakadt azon, hogy azt mondtam neki, hogy olyan unintelligens, hogy azzal nem lehetne hosszútávon együttélni. :)

Így viszont hamar véget is ért ez a történet. De egyébként tényleg ő volt számomra az egyik levonzóbb nő, talán a legszebb akit valaha láttam. - DE csak külsőleg, természetesen.

2018. okt. 28. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Aki beéri annyival, hogy egy buta, de gyönyörű nővel van együtt, akivel nem tud értelmesen elbeszélgetni semmiről, és az egyetlen tartalmas programjuk az ágyra koncentrálódik, az maga sem lehet túl intelligens.

Ha te az értelmesebb férfiak közé tartozol, akkor nem csak annyi az elvárásod egy nő felé, hogy szép, csinos legyen.

2018. okt. 29. 11:32
 20/20 A kérdező kommentje:
#20 persze ezzel egyetértek. Bár attól még mindig őt tartom -külsőleg- a legvonzóbb személynek akihez valaha volt bármi közöm. Belsőleg viszont el se tudom képzelni, hogy kinek kell majd.
2018. okt. 29. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!