Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok nő miért van úgy vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért van úgy vele, hogy neki mindent, a férfinek semmit?

Figyelt kérdés

Nem vagytok kapcsolatban de te már rögtön flortolsz ha hozzaszolsz valami lányhoz. Mindenért féltékeny és beszűkíti a mozgastered. Már akkor amikor még nem is jártok.

Persze ő neki lehet nagyon sok fiú ismerőse és barátja mert hogy ő neki úgysem kell(ene) más fiú. Kérdem én. Igazságos ez így? A fiu honnan tudja azt h tényleg nem e szovoget más fiúval valami kapcsolatot? Úgy lenne igazságos ha mindenki vagy senki.

És persze minden következményt a másik félre akar ráhúzni. Saját hibáit nem ismeri el, inkább kivetiti a fiúra. Uralkodó típusnak gondolom, aki a fiunak nem akar szót fogadni de nem is kell. De akkor a fiút is tisztelni kell és a fiúnak se kelljen szót fogadni neki.

2018. okt. 28. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4%
Ezért nem kell papucsnak lenni,a legtöbb férfi az.Ha ellenkeznek,akkor nincs punciosztás.Egy férfi legyen határozott a párkapcsolatában is,tudja hogy mikor egy nőt leállítani.Ha nem megy,akkor kell keresni egy normális nőt.
2018. okt. 28. 12:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, ha valaki "rád akar támaszkodni" azonnal távozni kell, mert az ezt a viselkedést vonja maga után. Felelősséget a másikra hárítani, másik szemében a szálkát hozzállás stb.
2018. okt. 28. 12:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Ez így igaz nagyon egyet értek veletek!

Na de ha a férfi megunja vagy keres inkább mást akkor miért ő a rossz a sátán? Pláne ahogy írtam h a lánynak lehet bármilyen fiúval kapcsolatokat szovogetni. A fiu honnan tudja h nem alakulgat e vmi háttérben.

Ha papucs vagy akkor elnyomnak uralkodnak rajtad, ha nem akkor meg te vagy a rossz maga a sátán személyesen. Elég érdekes ez így.

Az a megoldás h más normálisat keresni?

2018. okt. 28. 12:20
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

...ilyenkor szakítani kell, a megcsalás primitív és jellemtelen dolog.

Mindkét nemre értem a következőket:

Alapból nem szabad együttmaradni olyannal aki "kettős mércével" mér (neki mindent szabad, van rá kifogás, neked semmit), uralkodni akar rajtad vagy szolgálni akar (egyenlőséget tartom okésnak e téren) vagy a jó öreg "rád akar támaszkodni" (ez különösen veszélyes, ha eddig az apjára/anyjára támaszkodott vagy az előző párjára, mert annak nem szerelemből fogsz kelleni, hanem mert kell neki egy mankó. Van ilyen rokonom, tudom milyen a viselkése, holott kedvelem). Szintén rossz, ha nagyon titkolózik, féltékenykedik vagy "heves természetű".

2018. okt. 28. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
2018-ban Budapesten mindenkinek ugyanannyi ellenkezo nemu baratja van es mindenki termeszetesnek tekinti ezt.
2018. okt. 28. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha vagy akkora balf...sz hogy ezt tűrd, akkor miért vársz empátiát? Pláne az után hogy ezt a birtoklási mániát kifejezetten női tulajdonságnak akarod beállítani, miközben jóval több ilyen férfi járkál a vilagban, mint nő.

Ha valami nem tetszik, akkor vagy kinyitod a pici szádat és elmondod az illetőnek hogy mi a baj, vagy lelépsz, de a netre feljönni, és előadni, hogy milyen szar selejtek a nők...? Nem gáz ez?

2018. okt. 28. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
10%

Annyira nem jelentős már a nemi eltérés a birtoklásmániások között, csak a férfiak hangosabbak, jobban látszanak, illetve az utcán adják elő magukat, míg a birtoklásmániás asszonyok otthon "veszik elő" ezt a dolgot.

2018. okt. 28. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 remek, ezt akár kérdezőnek is irhattad volna....
2018. okt. 28. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

en azt varom el, amit adok. ha en folyamatosan pattintom le a sracokat magamrol, es probalok tavolsagot tartani, mert rammasznanak kulonben adott szituacioban (amikor pl be vagyok csipve), akkor engem hadd zavarjon az, ha o lanyokat hiv magaval moziba, mondvan nincs kivel mennie (csak a baratnojevel lenne).

ez csak egy pelda, de nalunk altalaban ugy van, hogy nekem tartanom kell a frontot, meg vigyazni, hogy a ferfiak ne lepjenek at egy hatart velem, de o persze baratkozhat lanyokkal, meg loghat veluk, mert ok ugysem akarnak semmit.. :)

2018. okt. 28. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Belementem már én is ilyenbe - pl. a világ hisztije van, ha beszélek egyetlen egyszer a volt barátnőmmel telefonon, merthogy "beteges dolog, ha az ember tartja a kapcsolatot az exével", miközben neki egy volt pasija a legjobb barátja, akivel mindennap beszélnek, rendszresen közös programokra mászkálnak, "de az más". Nemhogy arra a két-három lányismerősömre, de még a 13 éves unokahúgomra is féltékenykedett, miközben neki kizárólag férfibarátai voltak, nőkkel szinte szóba sem állt.

Mai fejemmel már azt mondom, az ilyen ember azonnal kuka, ha nő, ha férfi, keressen magának egy másik ilyet, aztán boldogítsák egymást, ahogy tudják. Zöldágra vergődni ezzel a fajtával úgyis lehetetlen.

2018. nov. 2. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!