Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van azzal baj, ha egy nő kezdeményez? Elvégre női egyenjogúság van. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Életemben már 4-szer kezdeményeztem nő létemre, ebből 3-szor hosszú, jól működő párkapcsolat, többnyire szerelem lett a vége. 14 éves koromban egy 8 hónapos boldog szerelmi kapcsolat, 30 éves koromban egy 3 éves kiegyensúlyozott párkapcsolat, 36 éves koromban pedig életem nagy szerelme alakult így, ami végül 8 évig tartott és házasság lett a vége. Ha nem kezdeményezek, akkor ezek a boldog évek kimaradtak volna az életemből. Megérte volna a női büszkeséget választani olyan áron, hogy esetleg egyedül maradtam volna? Mert életemben sajnos többnyire olyan férfiak próbálkoztak be nálam, akik viszont nekem nem jöttek be. Mi a véleményetek férfiként vagy nőként ezekről a dolgokról?2018. okt. 27. 19:59
1/9 anonim válasza:
Nincs vele baj; ilyen szempontból is egyenjogúság van.
3/9 anonim válasza:
Ha kinzó kamrában tennének miatta, akkor sem tudnám magamból kipréselni, hogy én egy fazonnal kikezdjek:D Ne haragudj, nem kényelem, biztos neveltetés, biztos kor, mondhatod maradiságnak is..de nekem nem megy..
4/9 anonim válasza:
Én elfogadó vagyok ilyen tekintetben a nők felé, és nem tartom kirívónak, ha ő kezdeményez. Szerintem jó dolog, mert példát is mutathat ezzel egy kevésbé kezdeményező férfinak, hogy igen, meg lehet próbálni, és nem lesz semmi negatívuma, max. elutasítás, de a kudarccal fejlődhet is az ember:).
5/9 anonim válasza:
#3-as, talán meglep, de lehetséges méltóságteljes, felnőtt és kifinomult módon is kezdeményezni férfinál, a skandinávok például különösen jól voltak ebben már a 60-as években.
6/9 anonim válasza:
Ki is mondtad, hogy mi a lényeg. " olyan férfiak próbálkoztak be nálam, akik viszont nekem nem jöttek be"
"Ha nem kezdeményezek, akkor ezek a boldog évek kimaradtak volna az életemből."
Ennyi és nem több.
Üdv
7/9 anonim válasza:
Nincs vele baj, csak az elutasítástól rettegő nőknek gond, akik egyébként papolnak arról, hogy ők tökös férfiakat akarnak, aki bepróbálkozik náluk.
És a kisebbségi komplexusos, hatalommániás pasiknak nem tetszik, akik le akarják vadászni a nőt.
8/9 anonim válasza:
Te csinálod jól, ennyi. Te legalább tudod, hogy mit akarsz. Ez kevés nőben van meg sajnos.
9/9 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel.Ez a helyes ha mindkét fél tesz az ügyért, de én sajnos nem vagyok ilyen. Eddigi életemben nagy nehezen rászántam magam és 1x kezdeményeztem a férfi elutasított. Rosszul választottam, pech. Amúgy egyáltaán nem vagyok ilyen típus, nekem ez nem megy és ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!