Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért nem tudják még mindig elfogadni, hogy egyenjogúság van? Azok sem, akik már ebbe születtek!
Az egyenjogúság ugye arról szól, hogy mindenkinek egyforma joga van bármihez. Nos, amíg az ember ember, és ösztönei vannak, küzdeni fog a jogtalan előnyökhöz jutó emberek ellen.
Még mindig az erősebb kutya b...ik, és ez így is lesz örökké.
Addig meg lehet tiltakozni, pattogni, de semmit nem lehet elérni vele, legfeljebb csak beletörődni.
Őszintén, ki nem szarja le? :D Nem kell velük foglalkozni. Mi tegnap együtt takarítottunk a barátommal, én port töröltem ő meg a csempét sikálta. Pont nem érdekel, hogy milyen a többi férfi, mert elég szemfüles vagyok és nem állok velük össze.
Mindig lesznek alkalmatlan férfiak. Mindig, még az egyenjogúság fellegváraiban, a művelt nyugati országokban is. Egy ponton túl már nem lehet a világot még egyenlőbbé tenni, hanem a saját képességeidet kell fejleszteni, hogy jól válassz.
Én el tudom fogadni, de akkor működjön az egyenjogúság oda-vissza! Példának okáért kezdeményezzen a nő!
A döntő többségnek csak addig kell az egyenjogúság, amíg haszna van belőle. Hja kérem, a feminizmus addig tart ki, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!