Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vágytatok már ennyire családra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágytatok már ennyire családra? Eljegyzésre?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra vonatkozik, hogy mit kellene tennem.

Szerelmesnek érzem magam, talán soha nem vágytam még senkire se ennyire mint rá. Soha nem epekedtem senki után, és nem sopánkodtam azon ha nincs velem.

Soha nem akartam a legelején családot, gyerekeket, eljegyzést.

Szinte minden vágyam az hogy eljegyezzen, de nem akarom ezt szóvá tenni neki. Másrészt pedig tudom 1 éves kapcsolat még nincs azon a szinten hogy megtörténjen.

Élvezem a napokat vele , s próbálok nem arra gondolni mennyire vágynék arra költözzünk össze. ( Tanulok én még)

Mit tegyek?

21/L

2018. okt. 27. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell tenned semmit, ha minden jól megy köztetek akkor idővel úgyis eljön az eljegyzésnek, az összeköltözésnek a házasságnak és a gyereknek is az ideje. Sok Boldogságot nektek!
2018. okt. 27. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

21?

Talan gondold vegig, hogy mi hianyzik az eletedbol amit egy masik emberben akarsz megtalalni.

Es gondold vegig, hogy nagy valoszinuseggel ha most ferjhez mesz, akkor 30 eves korodra el fogsz valni de ott lesz a gyerek es nagyon nehez lesz tovabb lepni.

2018. okt. 27. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen,volt ilyen. Ő hány éves?
2018. okt. 27. 19:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Ő 23 éves, már dolgozik.
2018. okt. 27. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Ez a biológia, de azért vagy ember, mert az ösztöneidnek parancsolni tudsz. Élvezd ki a dolgot, de legyen eszed, ne csinálj hülyeséget! Házasság előtt meg minimum 1-2 évet éljetek együtt, kóstoljatok bele jóba-rosszba, hogy megtudjátok, tényleg neki tudtok-e menni együtt a világnak!
2018. okt. 27. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
A sok pesszimista közé jövök pozitív példának. 20 évesen, másfél év után mentem hozzá a férjemhez, aztán lediplomáztam, dolgoztam és 25 évesen végre elkezdtünk babázni. 10 éve vagyunk házasok, 2 lányunk van, várjuk a harmadik babát és meg sem fordult a fejemben sosem, hogy elválnék, imádjuk egymást a mai napig. 😊 Ha elég éretten és komolyan gondoljátok (és persze eljut idáig a párod is, nem pedig te kényszerítesz ki eljegyzést, költözést, babát), akkor simán működhet. A kor nem minden.
2018. okt. 27. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
36 vagyok, és még csak párkapcsolatom sincs. Nagyon vágyom egy családra, már tizenéves korom óta. Te előrébb vagy! Ha úgy látod, hogy fejlődnek a dolgok, akkor semmi probléma. Ha vannak "Mi legyen?" jellegű kérdések, és a céljaitok közösek, akkor jó úton haladtok! Hajrá! :)
2018. okt. 27. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs baj a korral, ha mindketten ugyanígy álltok hozzá. Hogy érzed Kérdező, a párod is ugyanúgy odavan érted?

Egyetértek az utolsó kettővel, hogy mindegy, hány évesek vagytok. Annyi, hogy adjátok meg a kellő időt, hogy a kapcsolat megérjen. A srác, ha ilyen érzései vannak, önmagától kéri meg a kezed. :)

2018. okt. 27. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem 3 hónap után jegyeztek el és nem éreztem korainak.
2018. okt. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!