Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan csináljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan csináljam hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány akiért nagyon régóta odavagyok és arra vágytam hogy az enyém legyen. A sora meghallgatta a kívánságom és úgy hozta az élet hogy szingli lett. Én szeretnék mostmár felé közeledni, tudom ez hirtelen és talán gyors is így egy friss szakítás után, de mégis finoman el kéne kezdeni a tudtára adni hogy akarom őt. Sajnos tapasztalatlan vagyok és a segítségetek szeretném kérni ebben. Hogyan közelítsek? Mit tegyek hogy eljussanak nála odáig hogy akár az én párom legyen ?
2018. okt. 26. 16:56
1 2
 11/17 he84 ***** válasza:
Nincs mit kérdező. Hát nem tudom, esetleg óvatosan, lassan lehet, de a bizti kedvéért mégis várj még vele 1-2 hetet. Ráadásul ha egy nagyon érzékeny, érzelmesebb típus a lány, akkor még inkább jobb várnod. Na meg részben attól is függ, hogy mikor szakított a lány a barátjával.
2018. okt. 28. 13:35
 12/17 he84 ***** válasza:
Ám az is fontos, hogy ő kevel téged és ha igen, akkor mennyire? Jól kijöttök, esetleg barátok vagytok, jobban ismeritek már egymást? Ha igen, akkor több az esélyed. Apró gesztusok, figyelmességek, amiket nőként ajánlok: mikor egymás mellett ültök, akkor óvatosan, lassan simogasd meg a hátát, de csak 1-2 alkalommal, hadd bújhasson hozzád, ha azt szeretné, te fogadd ezt el, de többet ne tegyél közben, mert megijedhet esetleg, esetleg kisebb ölelések, de azért ne túl hosszan, meg esetleg 1-2 kicsi arcra puszi. Meg ha szülinapja lesz, akkor próbálj olyat venni neki, amiről tudod, hogy már vágyott arra, persze ne nagyon drága dologról legyen szó.
2018. okt. 28. 13:40
 13/17 he84 ***** válasza:
A "kevel"-t elírtam, az "kedvel" akart lenni.
2018. okt. 28. 13:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Megtudtam közben hogy pasizni akar szex és semmi több de ha talál komolyat akkor megállapodik :( ez gáz. Nekem ő nem szex miatt kell. Azért kell mert egy csodálatos lány. Rajongók érte, és felnéznek rá. De ez tény elszomorít. Nem akarom hogy ilyesmit csináljon
2018. okt. 28. 16:37
 15/17 he84 ***** válasza:
Ugye nem faggattad? Mert az nem jó, esetleg ő hozta szóba? Az előző kapcsolata, amiben szakítás lett, az komoly kapcsolat volt? Mindenesetre ez az ő döntése, fogadd el a döntését. Ha ő egyelőre csak szexkapcsolatokat akar, ha jobban lesz, akkor hadd tegye. Ha szereted, tiszteled őt, akkor ezt is el kell fogadnod. Ha elkezde gátolni, lebeszélni róla, akkor rosszabb lesz és nem nőni fogsz a szemében, hanem csökkenni. Azt meg vélhetően nem szeretnéd. Esetleg akkor mégis mondd neki el, hogy szereted őt, ha úgy nézne ki, hogy hamarosan szexkapcsolatot keres. Bár hogyha szakítás után rövid idő után keres szexpartnert, akkor nem volt annyira fájdalmas neki a szakítás és nem volt neki túl fontos az a férfi, aki szakított vele.
2018. okt. 29. 18:57
 16/17 he84 ***** válasza:
De arra nem válaszoltál, hogy mennyire ismeritek egymást, barátok vagytok-e? Ha barátok vagytok és ha ő igazi barát, akkor a szerelem bevallástól nem fog elhagyni. Ha igen, akkor nem igazán kedvelt téged igazi barátnak és túl félős, de akkor legalább kiderül, hogy nem igazi barát. Szóval érdemes számítani elutasításra is elhagyással, vagy anélkül. Még mindig jobb barátoknak maradni a semminél és az elveszítésnél.
2018. okt. 29. 18:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Kolléga. És nem faggattam hanem egy olyan személynek mondta el aki közös barátunk
2018. okt. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!