Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen meglepetésekkel tudnak kedveskedni a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, fordított esetben lehet pl gyertyafényes vacsora, masszázs.
De nők mivel álljanak elő?
2018. okt. 25. 19:42
1/7 anonim válasza:
Szopással. Vagy egy jó kis vacsival, bár ez mindkét nemnél nyerő pont.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán vannak amiket csak az egyik nem csinál? Vagy mindent szoktak oda-vissza?
2018. okt. 25. 19:45
3/7 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy egy nő nem kedveskedhet gyertyafényes vacsorával és masszással?
4/7 anonim válasza:
Bármivel, de tényleg. Ahogy írták már: vacsora, szopás, masszázs, de én pl. szoktam hozni neki ezt-azt, édességet, ruhákat, néha meghívom kajálni, ha ő jön a mosogatásban, de nekem belefér, megcsinálom helyette stb.
5/7 anonim válasza:
Nálunk a masszirozás a non+ultra. Ha fáradtan érek haza munkából és idegileg teljesen KO vagyok, akkor a párom mindig lenyugtat egy kis kényeztetéssel és szinte mindig szex lesz a vége. Olyan olajakat használ amik illata és olyan hatással van rám mintha elbódítana....nagyon ért ezekhez a dolgokhoz. Egyébként tanulta is, okleveles masszőr.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. A gyertyafényes szex is mehet oda vissza. Nőtől is, férfitól is, ugye?
2018. okt. 26. 04:52
7/7 anonim válasza:
Én is a masszázsra szavazok. A párom nagyon szereti. Főleg munka után. Bár én nem vagyok végzett masszőr de egyik alkalommal kitaláltam hogy nem sima masszázs lesz.. Mondtam neki hogy hanyatt feküdjön, végigsimogattam a felsőtestet aztán egy óvatlan pillanatban már erotikus masszázsba ment át a dolog. Hát nem mondom nagyon meglepődott és imádta. :))
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!