Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, aki igazi férfinek tartanak a nők, azoknak elnézik a megcsalást?
Nem.
#5. Egy igazi férfi napszemüveget sem hord sötétedés után. Legalább este használj sima szmájlit ember. 😂
32/f
Egy igazi férfi nem csal meg, mert van benne annyi gerinc, hogy szakítson, ha már nem érzi jól magát egy adott kapcsolatban.
A pénzért kitartott sugarbabyk nevében nem tudok nyilatkozni, sosem voltam az.
Érdekkapcsolatban gondolom tök mindegy, mert ott nem a szeretetre, hanem az anyagiakra épül a kapcsolat, szóval ott simán el tudom képzelni, hogy nincs kizárólagosság.
ilyen akkor van csak ha a pasi meg tudja tartani a kapcsolat elején lévő alapkeretét,ami szerint ő az alfa,a vágyak netovábbja,a pótolhatatlan.
de én azt látom hogy 5-8 év után még az ilyen pasik is valahol alkalmazkodnak a csajhoz,engednek kicsit az alapkeretből és e miatt már nem lesz elnézve a dolog.
de előtte igen,mert úgy lesz vele a csaj hogy úgy sem talál ilyen főnyeremény pasit.
#15:
Mitől lesz főnyeremény egy hűtlen pasi?
Az a nő, aki ilyesmibe beleegyezik, anak nagyon padlón lehet az önbecsülése szerintem.
15.
attól amit írt a 19.
a pali magas izmos/jól néz ki,domináns,gazdag.
ezért lesz vele úgy a csaj,hogy-oké megdugta a kis csitrit de mégis velem van,engem szeret-tehát szerencsés még így is.
ezt nevezik alfa keretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!