Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi kihívás, -hogy mutassam ki hogy szeretem, szavak nélkül?
*Valaki egyszer azt írta itt hogy ezer mód van rá...
Egy férfi és nő kapcsolatában, de nem leszbikus kapcsolatban.
Ne foglalkozz azzal a válaszadóval, akinek csak a heteroszexualitás létezik.
Hogy érted, hogy nem szólhatsz hozzá? Nem is barátkozhatsz vele? Mert úgy könnyebb lenne. Türelmesen meghallgatni, kérdezgetni tőle dolgokat, emlékezni apróságokra, amit említ, felajánlani a segítséged/tanácsot ha úgy adódik, elhívni valahova, hogy együtt menjetek, pozitív megerősítés, és baráti gesztusba még belefér egy-két erintes is, például a vállára teszed a kezed, ha valami olyat mondasz (akár valami vicceset). Szerintem ezek olyan dolgok, amiket én is naponta megteszek az azonos nemű ismerősökkel, barátokkal, és egyáltalán nem furcsa, de mégis van bennük valami kis plusz, amitől tudják, nem kezelem őket idegenként. Ha pedig tovább akarsz lépni vele, azt már szóban kell közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!