Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testi hibàt tudtok elfogadni, ès mi az amit nem egy nôn?
volt 1x egy ilyen csajom.
az egyik kisajka nagyobb volt mint a másik,és az egyik füle kicsit kajla volt.
ez utóbbit észre sem vettem,mert mindig ki volt engedve a haja,csak a faterja cukkolta egyszer,hogy fülesmackó,amire nagyon duzzogott a lány,mint egy gyerek.
én meg kérdeztem a fatert,hogy mi ez a fülesmackó téma,erre halkan elmondta,mint férfi a férfinak,hogy nézzem meg a bal fülét,de csak akkor tegyem szóvá azt amit látok ha rosszalkodik,mert a füle az achilles sarka.
nem akartam mondani a faternak hogy nem csak az...van még egy neki.
ezt leszámítva 10 pontos csaj volt,fullos testtel,tökéletes arányokkal,szép arccal,magyar bajnok úszó volt,úgyhogy nem nagyon zavart egyik dolog sem.
A punci formája, vagy a lógó mell nem testi hiba hanem adottság.
Nekem volt egy csipőprotézises barátnőm, nagyon sántított. Kedves, aranyos, bájos, jólelkű, igazi kis tündérke volt és az ágyban egy vadmacska. Ráadásul nagyon okos értelmes nő volt.
Nincs olyan testi hiba amit személyiséggel ne lehetne kompenzálni.
Testi hibát szinte bármilyet el tudok fogadni.
Viszont agybéli problémát, ami tönkreteszi a kapcsolatot, abból semmilyet.
Szinte mindent el tudok fogadni, kivéve a Szilikon-t, mert az Mű, és az én szememben az testi hibának számít sajnos. Inkábblegyen “deszka/lapos” mint, hogy egy hamis képet lássak. Én kérném ezek eltávolítását, ha komolyan és hosszú-hosszú távban gondolkozok vele!:-)
22/FFI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!