Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha megtorpannátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha megtorpannátok a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt és bár nagyon szeretem és el tudnám képzelni a jovőm vele úgy érzem nem éltem ki magam. Emiatt nem akarok szakítani. Ti mit tesztek hogy felpezsegjen a kapcsolat vagy hogy megint kicsit újszerű legyen? Nagyon bizonytalan vagyok.
2018. okt. 18. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok? Hány kapcsolatotok volt egymás előtt?

Nézd, egy biztos. Ha most vonz is az új egy idő után az is 'unalmassá' 'hétköznapivá válik'. Erre gondolj.

Mi az ami leginkább zavar a kapcsolatodban?

Beszéltél már erről vele?

Egyébként én az élményekre esküszöm. Legyenek új ingerek, élmények, programok, ötletek.

2018. okt. 18. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:

"úgy érzem nem éltem ki magam."

Ez sajnos olyanok problémája, akiknek mindig kell egy új inulzus, hogy jól érezzék magukat. A belső értékek helyett a külső élmények a fontosak. Az egész életed egy nyüglődés lesz minden suncival ha minőségében nem tudod a gondolkodásod megváltoztatni.

2018. okt. 18. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Még valami az én párom nagy csajozós, bulizós volt most vagyunk 25 évesek hát talán egy barátnője volt aki komolyabb volt egy évig. Ennél tovább nem tartott egy 'kapcsolata' se. Sőt.. Hónapok hetekrol beszélünk.

Őszintén elmondta nekem hogy bár ezek hajtották, ment a vére után.. Rájött valójában ez nem élet...

Első voltam.

2018. okt. 18. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak romantikus ideálokat vetítesz az újszerűségbe és a szabadságba, amit ugyanígy elveszítenél a következő kapcsolatodban. A kapcsolatot kell megtölteni tartalommal, nem hagyni kiüresedni. Mi az a konkrét dolog, amit nem tudsz megtenni, mit jelent az pontosan, hogy "nem élted ki magad"? Egészen pontosan kérdezem.
2018. okt. 18. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Fiatalok vagyunk 20 évesek. És első parkapcsolat mindkettőnknek.

Igazából csak néha mikor elmegyunk valahova baratilag jó érzés lenne ha mondjuk őnfeledten támcolhatnék egy idegennel mem kellene attól tartanom hogy megcsalom a párom. Nekem ezek nem voltak meg fiatalabb korban és úgy érzem hogy ki próbálnék mindent hogy ne úgy haljak meg hogy nem tudom milyen. De közben meg nagyon szeretem és nem akarok nélküle élni. Plusz kicsit úgy érzem visszafog és nem tudok pl külföldben gondolkozni mert nem beszél angolul ugynaakkor én meg kint szeretnék élni valahol.

2018. okt. 18. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Mikor megkezdted ezt a kapcsolatot, nem tudtad, hogy mennyi idős vagy? És amúgy nagyon nehéz őszintén kommonikálni egy emberrel arról, hogy te csak szexet szeretnél, nem kapcsolatot? Ezt a t.ketlenséget nagyon unom
2018. okt. 18. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne, ha szakítanátok. Az, hogy te kint szeretnél élni, ő viszont elzárkózik ettől, elég nagy inkompatibilitás. Gondolj bele, mi lesz, ha felajánlanak neked egy jó külföldi állást, neked pedig bár ez az álmod, nem fogadod el a párod miatt? Nem gondolod, hogy később nagyon megbánnád, és ez a kapcsolat rovására menne?
2018. okt. 18. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt túl sok tapasztalatom, úgymond nem volt kifejezetten olyan hogy jaj de ki akarom élni magam. Nekem ez nem hiányzik, tudom mit akarok és hogy nekem mi a jó.

Viszont ha te szabadságra vágysz akkor szakíts vele most. Nincs ezzel sem baj végülis.

A nagyobb falat a külföld dolog. Biztos hogy nem tartana veled? Beszéltél vele már erről?

Az én párom is ebben gondolkodik, én nem feltétlenül indulnék útnak magamtól egyedül. Ugyanakkor belevagnek a dologba, mert vele akarok lenni. Persze engem is vonz a külföld különben ha nagyon elzarkoznek előle nem mennek bele.

Beszélgess el vele a jövőbeli terveitekrol hogy ki mit szeretne és abból látni fogod hogy mit tegyél.

Első voltam.

2018. okt. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!