Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha megtorpannátok a kapcsolatban?
Mennyi idősek vagytok? Hány kapcsolatotok volt egymás előtt?
Nézd, egy biztos. Ha most vonz is az új egy idő után az is 'unalmassá' 'hétköznapivá válik'. Erre gondolj.
Mi az ami leginkább zavar a kapcsolatodban?
Beszéltél már erről vele?
Egyébként én az élményekre esküszöm. Legyenek új ingerek, élmények, programok, ötletek.
"úgy érzem nem éltem ki magam."
Ez sajnos olyanok problémája, akiknek mindig kell egy új inulzus, hogy jól érezzék magukat. A belső értékek helyett a külső élmények a fontosak. Az egész életed egy nyüglődés lesz minden suncival ha minőségében nem tudod a gondolkodásod megváltoztatni.
Még valami az én párom nagy csajozós, bulizós volt most vagyunk 25 évesek hát talán egy barátnője volt aki komolyabb volt egy évig. Ennél tovább nem tartott egy 'kapcsolata' se. Sőt.. Hónapok hetekrol beszélünk.
Őszintén elmondta nekem hogy bár ezek hajtották, ment a vére után.. Rájött valójában ez nem élet...
Első voltam.
Fiatalok vagyunk 20 évesek. És első parkapcsolat mindkettőnknek.
Igazából csak néha mikor elmegyunk valahova baratilag jó érzés lenne ha mondjuk őnfeledten támcolhatnék egy idegennel mem kellene attól tartanom hogy megcsalom a párom. Nekem ezek nem voltak meg fiatalabb korban és úgy érzem hogy ki próbálnék mindent hogy ne úgy haljak meg hogy nem tudom milyen. De közben meg nagyon szeretem és nem akarok nélküle élni. Plusz kicsit úgy érzem visszafog és nem tudok pl külföldben gondolkozni mert nem beszél angolul ugynaakkor én meg kint szeretnék élni valahol.
Nekem sem volt túl sok tapasztalatom, úgymond nem volt kifejezetten olyan hogy jaj de ki akarom élni magam. Nekem ez nem hiányzik, tudom mit akarok és hogy nekem mi a jó.
Viszont ha te szabadságra vágysz akkor szakíts vele most. Nincs ezzel sem baj végülis.
A nagyobb falat a külföld dolog. Biztos hogy nem tartana veled? Beszéltél vele már erről?
Az én párom is ebben gondolkodik, én nem feltétlenül indulnék útnak magamtól egyedül. Ugyanakkor belevagnek a dologba, mert vele akarok lenni. Persze engem is vonz a külföld különben ha nagyon elzarkoznek előle nem mennek bele.
Beszélgess el vele a jövőbeli terveitekrol hogy ki mit szeretne és abból látni fogod hogy mit tegyél.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!