Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapjan lehet hogy szeretne`megtartani, ha ugy alakul?
Te hulye vagy b+!!!
Ebbol ab lesz, vagy egyedulallo anya leszel.
Ugyes vagy.
Hát ez gyönyörű, gratulálok. Mindegy hogy mi lesz téged nem érdekel egy lehetséges abortusz sem..?! A lényeg hogy ez egy komoly férfi. Na persze.
Mégis mire vársz választ tulajdonképpen?
Nincs gyerek se: miért is nehéz kilépnie? Fogja a motyóját és hozzád költözik, másnap beadja a válást. Már ki is mondta volna a válást a bíróság.
Gondolom, az asszony fatökűnek nevezte, ő pedig be akarja bizonyítani neki, hogy igenis tud gyereket csinálni. Te csak eszköz vagy.
És meg is érdemled a sorsodat.
"o nem felelotlen ferfi, komoly, ha nem akarna semmit, siman bevetetett volna velem egy tabletat"
A, csoppet sem felelotlen. Gumi nelkul dug, hazas, es persze termeszetesen valni akar.
Te meg egy dugas miatt eros hormontablettat szednel be? Az esemeny utani tabletta nem C vitamin es ab-re mennel, ha a pasi oda "kuld"?
Nem kicsit vagy naiv.
Tudod mire vagyik? Kotetlen es felelosegmentes dugasra egy libaval, aki minden maszlagot bevesz.
Ne
Szegény gyerek... még meg sem születet, de már pokol lesz az élete.
Tudod kérdező én pont így születtem. Anyám nagyon szerelmes volt és gondolta, ha apám belé ürít akkor biztos, hogy ok a dolog neki is.
Nem voltam 6 hós a pocakba amikor apám rájőtt, hogy mégsem akar apuci lenni. És 7 éves koromig nem is láttam...
Kérlek kördező! Könyörgök, amíg nem beszéltetek mwg semmit, addig ne a hormonjaid után menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!