Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már 18 éves vagyok és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 18 éves vagyok és még sose csókoloztam?

Figyelt kérdés

Tobbszor is kérdeztek tőlem hogy hogy-hogy nincs barátom pedig olyan szép vagyok .

Szerintetek ez gàz? Én sosem éreztem magam készen . És ha találkozok is valakivel illetve össze jönnèk valakivel én nem csak egy pár hónapos kapcsolatra vagyok . Én komolyabban gondolom . Nem tudom hogy ez értelmes volt vagy sem lol.

2018. okt. 17. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem gáz, aki szeret az örülni fog hogy mindenben ő lehet az első neked! Dicséretre méltó a hozzáállásod szerintem. Sok sikert kívánok a megfelelő ember megtalálásához!

21F

2018. okt. 17. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 19 voltam mikor először csókolóztam. Nem azért mert ne lehetett volna előbb is, akadt bőven akinek tetszettem, akivel ismerkedtem de egyik iránt se éreztem hogy na igen, akarom.

Hát emiatt inkább nem tettem meg csak jóval később az viszont szuperjo volt:)

2018. okt. 17. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem! Én lassan 24 /f leszek és sosevolt még barátnőm! Igaz azért mert ronda vagyok de most ez nem számít! Nem egy férfitársam van így szóval nem vagy egyedül! :)
2018. okt. 17. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd 30 évesen is egyedül leszel csajszi, mert senki nem lesz neked elég jó, meg nem állsz készen. 41F
2018. okt. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!