Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy 17 évesen még sose volt barátom és nem is csókolóztam?
Igazából kicsit furán érzem magam, amikor mindenki a szombati állat partikról beszél és hogy hány sráccal smárolt, stb. Én ezt gáznak tartom... De az baj hogy sose volt még senkim? Egyébként a fiúkhoz vonzódom, tavaly majdnem összejöttem valakivel, de miutàn elmondtam neki, hogy beleszerettem, ott hagyott...
A család és a barátok szerint nem vagyok csúnya, de persze van bennük elfogultság. 174 cm, 66 kg az sok lenne? Köszi a válaszokat :) L/17
Inkább az a gáz, mikor a 14 éves osztálytársaim a smárrekordjukat döntögetik, aztán ki is kiabálják az osztályban, hogy 25 gyerekkel övék a díj, rajtam meg jókat röhögnek, hogy a barátom még nem fektetett meg... Nyugi, ismerkedj, ha igaz barátok akkor nem hazudnak, és pont megfelelő a testsúlyod, szóval szerintem ne parázz ilyeneken. :)
15/L
Nem gáz, egyáltalán nem. És a szüzesség érték. Csak egy olyan partnert kell találnod, aki megbecsüli. :)
Én nem bírom azokat a lányokat, akik azzal dicsekednek, hogy hány embert szoptak le, hány bré járt bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!