Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, hogy 17 évesen még sose volt barátom és nem is csókolóztam?

Figyelt kérdés

Igazából kicsit furán érzem magam, amikor mindenki a szombati állat partikról beszél és hogy hány sráccal smárolt, stb. Én ezt gáznak tartom... De az baj hogy sose volt még senkim? Egyébként a fiúkhoz vonzódom, tavaly majdnem összejöttem valakivel, de miutàn elmondtam neki, hogy beleszerettem, ott hagyott...

A család és a barátok szerint nem vagyok csúnya, de persze van bennük elfogultság. 174 cm, 66 kg az sok lenne? Köszi a válaszokat :) L/17

2013. ápr. 9. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ne érezd annak. Nekem se volt még barátnőm, nem is csókolóztam még de pedig idősebb is vagyok nálad mégse érzem, hogy ez gáz lenne :)
2013. ápr. 9. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez velem is a helyzet és én is hasonlóképp vélekedek. Remélem egyszer összejön amit szeretnék, mert eddig csak beteljesületlen, plátói szerelmeim voltak. :D
2013. ápr. 11. 15:36
 13/15 Wadmalac ***** válasza:

Annyi kiderült, hogy nem vagy buta. Meg ne próbálj igazodni a "trendhez", még ha ki is néznek miatta a társaságból. A most összevissza smárolgatós, hetente pasicserélgetős csajok minimum fele 25 évesen kiégett ribi lesz, és sírva könyörögnének egy normális pasiért, mert az összes nem normálison túl lesznek. Csak addigra a normálisak épp eleget fognak róluk tudni ahhoz, hogy kerüljék őket.

Az a lelépett pasi is egy s@ggfej lehetett....

Hidd el, jön az igazi. Nagy valószínűséggel ő is ilyen hozzáállású lesz mint te.

Egy dologgal vigyázz. Ha meglesz az első, jönni fog majd a kisördög és kérdezni fogod magadtól: ha vele ilyen jó, lehet hogy mással még jobb?

Ha valami jó, tojd le a külvilágot. Ha nem jó, ne kösd magad csak azért, mert ő az első.

2013. ápr. 11. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nem lóverseny az, hogy rohanni kell! :-)
2013. jún. 22. 23:01
 15/15 anonim válasza:

Ugyan így vagyok.:) Mindig hallgatom kire mennyi ember nyomult és mennyivel smárolt. szerintem ez elég szánalmas...

Én is majdnem összejöttem egy sráccal de mikor látta rajtam hogy komolyan gondolom közölte hogy nem akar inkább tőlem semmit.

Nemhiszem hogy sokmindenről lemaradtunk volna, dehát a jó dolgokara várni kell. És ha mi már ennyit vártunk megérdemlünk valami igazán jót! :DD

kitartás, és sok szerencsét.:))

2013. júl. 3. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!