Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan találkoztatok a párotokkal? Hogy ismerkedtetek meg, hogy jöttetek össze?
Nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy hogy működik ez. Olyan abszurdnak érzem, hogy valaha is bárki belémszeressen, hogy egyszerűen csak jöjjön valaki, akivel kiegészítjük egymást és boldog párkapcsolatban élhetünk...
Egyszerűen nem tudok elképzelni olyan szituációt, hogy xynal keresztezzük valahogy egymás útját és pont ő lesz az aki megtetszik és én is neki. Mármint mennyi az esélye ennek, hogy pont a sokmilliárd ember közül azzal futok össze akivel aztán egymásba szeretünk.
Hogyan szoktak az emberek megismerkedni a párjukkal?
Leírnátok nekem, hogy ti hogy ismerkedtetek meg, csak, hogy kapjak néhány hiteles reális példát a való életből??
Bármire kíváncsi vagyok, bármi jöhet, csak lehetőleg ne legyen kamu, mert akkor akár romantikus filmeket is nézhetnék...
Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!