Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek szimpatikus ez a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek szimpatikus ez a csaj?

Figyelt kérdés

Akit nem érdekel, csak olvassa el a videó címét.

https://www.youtube.com/watch?v=jYrAyB9uQ2c

2018. okt. 13. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi ez a szemüveg? :D
2018. okt. 13. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
De ő legalább nem nőket csókolgat, hanem férfiakat.
2018. okt. 13. 20:13
 13/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Már vagy negyedszerre írom le, hogy nem bírom a csaj stílusát. Nem jön be, kész.
2018. okt. 13. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:

borzasztoan untam a csajt,bele vitettem a videoba..de meg ugy sem birtam vegig hallgatni egyik nagy csokos sztorit sem..eszmeletlenul sok a rizsa,es keves az igazi tartalom a mondatai mogott.

nincs bajom vele egyebkent,de abszalut nem az a szemelyiseg akire kivancsi vagyok.

2018. okt. 13. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kamuzik ha okos akkor nem mondja el az igazat. De ha még így el min mindent nem értem miért nem ír egy regényt annak több értelme lenne. Legalább énekelne vmit az is jobb lett volna. Na mindegy egy idióta.
2018. okt. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!