Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy katolikus plébánosba. Mit tegyek?
Sürgősen keress egy másik plébániát. Ne menj a férfi közelébe.
Ha kell, keress egy pszichológust, lelki vezetőt, bárkit, akivel beszélni tudsz a problémádról.
Már az jó kérdés, hogy mi miért kezdesz vonzódni egy apád korabeli férfihez.
Saját tapasztalat, felejtsd el. Én is voltam szerelmes ilyen korú férfiba, én akkor voltam 21. Ő nem volt pap, de akkor is halott ügy volt. Ő szemét volt, mert a hülye is látta rajtam, hogy tetszik nekem. Aztán rájátszott, kedves volt hozzám, kezett fogott velem szándékosan, mert másképp nem sikerül véletlenül összeérintkezni... Csak aztán én is túlzásba estem hogy sokszor kerestem volna a társaságát, aztán fainul lekoptatott. Gondolom az legyezgette a hiúságát, hogy fiatalabb csajnak tetszik de itt ki is merült a dolog. Csak nem értettem, minek adta alám a lovat akkor.
Többet rá sem néznék hasonló korú pasira úgy... Gondolj bele ha nem is pap, de családja valószínű volna akkor is. Én amúgy nem akartam úgy semmit, annyira eszemnél voltam, hogy ennek nincs jövője meg családja van, nem rondítottam volna bele ha bár a fő ludas ő lett volna olyan esetben. Csak szerettem volna látni. Na hát nem kellett volna szarakodni vele.
Egyébként... ez nem buzdítás jellegűen mondom, de nekem van katolikus pap ismerősöm. 30 feletti. Rohadtul csajozik szerintem, mert nekem is mondott olyanokat, meg olyan képet küldött, hogy a szemem ketté állt. Pedig én nem is úgy álltam hozzá! Nekem nem is tetszett. A többsége szerintem nem a szent fajta.
Most aki esketett minket pap, ő is olyan 30, de rajta azt láttam ő tartja magát a papi dolgokhoz. Pedig helyes volt. Nem is értem... tiszta hülyeség ez a nőtlenség. Nem attól tud majd jobban prédikálni. De azért ma már nem divat annyira betartani a cölibátust, csak max. nem beszélnek róla. Nálunk is volt olyan pap, aki fogta magát és ott hagyta a papságot. Lett családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!