Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy ha nem kellek neki, akkor hagyjon békén, vagy döntse már el végre hogy mit akar?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki már hosszú idő óta folyamatosan ezt csinálja velem,és én már egyre jobban kezdek tönkre menni ebben. Egyszer kellek neki,és közel enged,aztán hirtelen nagyon hideg és visszautasító lesz,és mindenre nemet mond. Aztán mondom neki,hogy oké,ahogy akarod,hagyjuk az egészet. Utána eltelek 1-2 nap,megint rám ír. És megint elölről kezdi a csábítást,aminek én bedőlök, aztán pár nap múlva már megint mást gondol,és ha közelednék hozzá,visszautasít. Most ezek által mégis honnan tudjam,hogy neki mik a szándékai velem? Úgy tűnik ő sem tudja mit akar. Mit mondjak,írjak neki,hogy végre megtudjam ,vagy eldöntse mit akar?
23/N
2018. okt. 7. 11:57
11/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Le kell zárnom ezt az egészet. Hogy fogalmazhatnám meg neki ütősen,hogy vagy egy kapcsolat felé haladunk,vagy vége mindennek? Egyébként ezt már elmondtam neki párszor,de úgy látszik az én megfogalmazásom nem elég világos és érthető.
2018. okt. 7. 13:03
12/14 anonim válasza:
jaj... de elég világos volt neki, de tök mindegy mit akarsz, vagy mit mondasz neki, csak dugni akar, nem hatja meg a kis lelkét , ha a továbbiakban nem foglalkozol vele, vagy ultimátumot adsz, hogy vagy kapcsolat vagy semmi. gondolkozz már el azon, hogy mit irt neked itt vagy 10 hozzászóló.
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
Ne fogalmazz semmit. Már így is bohócot csináltál magadból. Szó nélkül tiltsd le és kèsz. Ne félj, nem fog sírni utánad. Valószínűleg van más lány, akit keféljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!