Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megsértődnétek? Miért akar mindig?
Gondolom szeret veled csókolózni esetleg azt gondolja, hogy szereted te is, így próbál a kedvedre is tenni. Hozd fel neki.
32/f
Köszi, hogy töröltetted a válaszom, akkor még egyszer leírom: használd a szádat kommunikációra és kérdezd meg tőle.
És a tinikategória még mindig lejjebb található.
Kislány. A legelső mondatom az volt, hogy a szádat kommunikációra is használhatnád. Ergó, kérdezd meg tőle, vagy gyáva vagy hozzá? Akkor minek neked kapcsolat?
Csak a második mondatom volt az, hogy az értelmi szinted alapján a tinikategóriában a helyed.
Én sem értem, miért vergődsz. Nem tűnik fel, hogy mennyire végtelenül abszurd, amit csinálsz?
Van egy problémád a párkapcsolatodban. És te úgy döntesz, hogy pont nem azt az egy személyt vonod be ebbe, akit érint, aki tudna segíteni és akivel elvileg a legközelebb álltok egymáshoz, hanem egy rakás ismeretlent, akinek semmi köze az egészhez. Aztán amikor valaki jogosan rámutat erre, kiakadsz és megsértődsz ahelyett, hogy elgondolkodnál. Igen, az ostoba tinik viselkednek így. Próbálj meg kinőni ebből és felnőtt emberként viselkedni.
Meg lehet sértődni de igazuk van. Ha lenne egy pici eszed akkor tudnád hogy miért akar veled mindig smárolni. Amíg ezt nem tudod nem is értem minek vagy kapcsolatban.
De hogy választ is kapj rá ezen a kérdésen bárki megsértődne. Ha nekem a pasim azt mondani ne csókolgassam ennyiszer egyből az jön le hogy ő nem szeret annyira mint kéne. Vagy idegesítem a csókjaimmal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!