Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mit is akar tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit is akar tőlem?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, akit lassan 10 éve ismerek. Kb azóta bele is vagyok zugva, csak úgy platóian. Mindig is jóban voltunk, bár elég nagy a korkülönbség, mindig tudtunk miről beszélgetni. Pár évig nem nagyon voltunk kapcsolatban. Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak, és felkerestem őt. Azóta rendszeresen beszélgetünk, átjött már hozzam borozni, főztünk együtt, most elkísértem egy munka miatti útjára. Nem igazán szokott celozgatni (nem perverzkedik), de sokszor keres, hív, ír. Nem igazán tudom most már hogy mit is gondol, vagy mit akar. Jól elvgyunk, jókat beszélgetünk, és mindig is olyan volt, mintha törődne velem.

Szerintetek mégis mi a célja, vagy miért keres ennyire, ha igazából nem is akar semmit?

2018. szept. 22. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is: hány évesek vagytok? Aztán meg neki van e kapcsolata?
2018. szept. 22. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, ő több mint 20 évvel idősebb. Házas ember.
2018. szept. 22. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem értem,miért az apátokra vágytok egy kapcsolatotokba miért nős emberekre? Jo hát ő neki sincs pisztoly a fejénél,de ha tudom h nős nem folytatom,kettő tudod mi az husz év,mert barátnőm ilyenhez ment hozzá,épp válnak,csak orditás volt mert ő élni akart mert fiatal a pasi meg otthon dekkolni unalmasan,korlátozta stb,szóban alázta,a gyerek meg kb nagypapát kapott apa helyett...
2018. szept. 22. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy hozzá akarok menni. Én teljesen jól elvgyok azzal, hogy platoi a kapcsolatunk. Voltak és lesznek is meg más pasik az életemben. Csak nem tudom, ő mit lát ebben.
2018. szept. 22. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Szexkapcsolatra kell a nős pasiknak a hozzád hasonló fiatal pipi,aki még kapható is arra h nős emberrel szórakozzon,tipikus mai nő vagy..
2018. szept. 22. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen a lyukadat akarja max ,mást nem!!!
2018. szept. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!