Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akar tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit az általános suliban ismertem meg kb 20 éve. Má akkor is mindig körülöttem legyeskedett csapkodta a fenekem és húzta a hajam ahogy ez régen szokás volt. Nem foglalkoztam vele sőt utáltuk mert tanár gyerek volt egy kis stréber. 6 éve ismét felvette velem a kapcsolatot hogy találkozzunk de én elutasítottam mert nem akartam a régi kis stréberrel a kis okoskával találkozni meg abban az időben jöttem össze a férjemmel. Most hogy a kapcsolatunk tönkre ment én visszaköltöztem a régi falumba ahol egy jótékonysági alkalmával bele futottam beszélgettünk majd mentünk bulizni ő meg haza. Másnap rám írt azóta folyamatosan beszélgetünk voltunk fagyizni is nagyon jól éreztük magunkat csak úgy vibrált a levegő. Megbeszéltük hogy együtt töltünk egy napot ha a vizsgaidőszaka meg a munkaja kicsit kevesebb lesz ami most jött volna el de én egy másik pasi miatt visszamondtam és azóta szóba sem áll velem hiába írok nem valaszol. Elmondtam neki hogy kedvelem nagyon de annyira nehéz vele találkozni hogy nincs türelmem kivárni. Azt mondta nem akar kapcsolatot mert nincs rá ideje meg az előző 2 kapcsolatában nagyon megégette magát de mindig elmondja hogy mennyire kedvel meg jó lenne velem de most nem megy neki a kapcsolat mert nincs rá ideje de emelett minden tette és megnyílvánulása azt bizonyítja hogy akar de most evvel hogy megirtam neki hogy másik pasi van azóta nem tudom kiengesztelni mondta hogy a rossz hírekből ennyi elég volt neki meg hogy nem áll a boldogságom útjába neki az a fontos hogy boldog legyek. Vajon szeret és azért esett neki ennyire rosszul vagy mert a beigért napos és éjszakás randink elmaradt és így nem tud velem lefeküdni? Hogy tudnám kiengesztelni hogy egyáltalán valaszoljon? A másik pasit dobtam leirtam neki hogy vele akarok lenni de semmi.
Döntsd már el, mi a fenét akarsz! Összevissza hablatyolsz. Mindkét pasival lennél, de közben egyikkel sem. Ha ennyire érdekelt volna az egykori iskolás társad, nem mondtad volna vissza a találkozást, és repültél volna egy másik karjaiba. Most az nem jött be, mennél vissza hozzá. S még csodálkozol, hogy nem akar veled szóba állni! Ilyen szinten senkivel se járasd a bolondját...
2018. máj. 16. 09:35
3/10 anonim válasza:
Szerintem meg nem, inkább egy öntelt sértődékeny, nárcisztikus típus. Próbálkozhatsz nála de valószínűleg nem lesz sok eredménye...
2018. máj. 16. 09:37
4/10 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy 3 hónapja várom hogy leteljen neki a munka kicsit kevesebbet dolgozzon meg a vizsgája is lemenjen. Megmondta utána több ideje lesz csak nem győztem kivárni. Érthető volt hogy nincs ideje de türelmetlen voltam. Nem hülyítettem egyiket sem tudom mit akarok csak nem láttam a végét hogy ő vajon mikor lesz végre szabadabb. Több olyan mondata volt amiben mondta hogy tudja hogy nem fogom megvárni azt is tudja hogy nem is kötelességem de szeretné meg ha bármilyen pasival beszélgettem ő mindig kicsit féltékenykedett még ha próbálta viccesen megfogalmazni. Én elmondtam neki hogy akár kapcsolatban is benne vagyok tudja hogy nem vagyok ellene de sose mondta hogy ő is mindig terel vagy elmondja hogy neki mi a vágya de nincs rá ideje meg most neki az a fontos hogy megvegye a házát sikerüljön minden vizsgája és ne ezen a munkahelyen kelljen maradnia mert annyira stresszes hogy nem bírja meg annyit dolgozik(van hogy 7 napból hetet 12 órában)hogy nem tudna megfelelő mennyiségű időt szentelni a párjára. Nem lenne baj ha azt mondaná hogy hadjam bekén de semmit nem válaszol már 2 napja és ez nagyon idegörlő nem tudom hogy próbálkozzak még vagy hadjam rá?
2018. máj. 16. 09:56
5/10 A kérdező kommentje:
És az is hozzá tartozik hogy eredendően az lett megbeszélve hogy csak szexkapcsolatunk lesz ezért is nem értem miért hisztizik ha nekem össze is jönne más.
2018. máj. 16. 10:03
6/10 anonim válasza:
1) belegázoltál az önérzetébe. Nem akar ló helyett szamár lenni.
2) a férfiak is szeretik érezni, hogy komoly és kölcsönös a vonzalom, nem csak talonban tartják őket vagy szórakoznak velük és nem a masodikok, sokadikok, alternatívák.
Neked fordított helyzetben hogy esne, hogy reagálnál?
Ennek ellenére sanszos, hogy szeret (különben nem sértődne be), de ha azt szeretnéd, hogy alakuljon valami, akkor nagyobb komolysággal és tisztelettel állj hozzá.
2018. máj. 16. 13:23
7/10 A kérdező kommentje:
2 napja irok neki keresem elmondtam hogy nagyon megbántam csak türelmetlen voltam és azt hittem vele már sose alakul de nem ír és nem tudom hogy érjem el hogy válaszoljon
2018. máj. 16. 15:19
8/10 anonim válasza:
Hagyd őt békén. Komolyan.
2018. máj. 16. 15:48
9/10 anonim válasza:
Kiábrándult belőled. Én ezek után szóba se álnék veled, nem azért mert őt bármilyen formában is megaláztad, megsértetted az önérzetét, ezzel magadat minősítetted.
2018. máj. 16. 22:50
10/10 A kérdező kommentje:
Irtam neki hogy abba a városban nem lesz dolgom ahol lakik és ma irt hogy meddig leszek bent mondtam hogy nem tudtam bejutni ami igaz is sajnos. Kérdeztem hogy most a továbbiakban mi lesz mert így nagyon bizonytalan vagyok és idézem miért nem vele vagy miért feccölsz egy olyanra időt akivel egy kétséges kimenetelű random eltöltött nap vagy este lehet. Meg hogy úgy érzi nekem egy komoly kapcsolatra van szükségem ő meg nem akar kapcsolatot. Nem értem mire gondol hisz eddig nem erre utalt bár az ellenkezőjét sem mondta de volt hogy sieltek mondtam milyen jó neki irta legközelebb én is megyek meg tetszem neki altalános suli óta vár arra hogy legyen valami köztünk meg neki hiányzik egy társ ő az örök szerelmes és neki normális lány kell. Akkor most mi az hogy nem akar kapcsolatot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!