Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ennyire megváltozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megváltozna minden?

Figyelt kérdés

Hogy a pénz ennyire számítana, mint "A galamb szárnyai" vagy "Tisztességtelen ajánlat (1993)" című filmekben?

Hogy egy tisztességtelen ajánlat teljesítését követően nincs visszaút a párnak egymáshoz?

2018. okt. 4. 10:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elmondom a saját példámon keresztül kérdező. Az elvei közt fontosnak tartom a hűséget, talán a legfontosabbnak. 18 évesen lett az első barátnőm akit midőn nem bírtam tovább a rossz kapcsolatban, megcsaltam. Na ez elég válságot okozott az önazonosságomban, önértékelésemben, de végül úgy lett, hogy a hűséget, mint elvet nem vetem el és továbbra is vallom. Jött egy másik rossz kapcsolat, melyben utólag kiderült, engem csaltak. Ez volt 22 éves korom környékén. Lett egy hosszú kapcsolatom, ami 7 év után ért véget (nem haragban), csupasz seggel szálltunk ki mindketten belőle. Utána ment a kínlódás, hogy összekaparjam magam mindenhogyan, anyagilag is. Erőfeszítéseim két év után kifizetődni látszottak, ugyanis megismertem egy lányt, akivel szépen alakulgattak a dolgok. Egy hónap után le is feküdtünk, másnap a barátja kereste rajtam, ugyanis a kisasszony "elfelejtette" említeni, hogy kapcsolatban van. Nos itt velem csaltak. Ahogy a többit sem, ezt a helyzetet sem élveztem. Lehet nincs összefüggés és csak véletlen vagy én voltam hülye, de szeretem azt hinni, hogy azért alakultak a dolgok ahogy, mert erre a kurzusra valahol én fizettem be. Akárhogy is, sokat tanultam ezekről a dolgokról közben, nem csak a hűségről és nem csak elméletben, ezért pedig végtelenül hálás vagyok, bárki rángatja is a drótokat.

32/f

2018. okt. 4. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha jól megfigyeled, az élet minden területen állandóan különböző próbatételek elé állít, és mindaddig eléd fogja dobni ezeket a "kérdéseket", amíg meg nem oldod . A kérdés az, hogy jól oldod- e meg, vagy rosszul... az meg csak rajtad áll.
2018. okt. 4. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!