Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meguntam a csajozast 100 bol 100 no utasit el mert telt ferfi azaz mackos vagyok Ha kigyurnam magam megvaltozna ez?
Most írtam egy hasonló kérdésre! Bemásolom:
"Nem feltétlenül a súlyod lehet a probléma. Ezen az oldalon többször is olvastam már, hogy igenis vannak olyan lányok, akiknek a mackós alkat jön be. Bármennyire azt mondják ezen az oldalon általánosítva, hogy minden nőnek a kigyúrt, pénzes férfiak kellenek. Ez nem mindenkinél igaz. Tehát tényleg vagyunk jó páran, akiknél valóban nem hátrány a kinézeted.
A kémia viszont tényleg összetettebb dolog ennél. Nem lehet megmagyarázni és egy receptet adni, hogy mi miért van. Ez ennél sokkal bonyolultabb! :-) "
A lényeg, hogy szeresd meg magad és ne törődj azokkal, akik külső alapján elítélnek. Ha belsőre nincs probléma veled, akkor meg főleg jobbat érdemelsz a felszínes nőknél. Persze ha valakinek nem gond a külsőd, akkor sem biztos, hogy egyből nyert ügyed van. Itt játszik közre a kémia.
Ha mégis a változtatás mellett döntesz, akkor azt magadért tedd és ne mások miatt! :-)
Szamolni kene hanyszor irod ki az idiota kerdesed minden heten....
De a leghihetetlenebb, hogy meg mindig nem vagy kepes felfogni hogy tenni kenene valami a kulsoddel es a hozaallasoddal is. Hagyd abba kerlek a nyafogast.
Lehet, hogy túl jó nőknél próbálkoztál.
Próbáld lejjebb adni az igényeid. Kialakulhat jó kapcsolat csak belső alapján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!