Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meguntam a csajozast 100 bol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a csajozast 100 bol 100 no utasit el mert telt ferfi azaz mackos vagyok Ha kigyurnam magam megvaltozna ez?

Figyelt kérdés
26 eves szuz telt srac vagyok! Meguntam hogy nem kellek a noknek.Szerintetek is lesportoljam a zsirt vagy legyek gazdag hogy legyen nom. :/

2016. júl. 18. 19:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudtam, hogy a gazdagság választás kérdése. Sporttal többre mész.
2016. júl. 18. 19:57
 2/22 anonim ***** válasza:
2016. júl. 18. 19:59
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Nézz a tükörbe és ugyanolyasmi kinézetü nőknél probálkozzál mint Te, valószinü nem fognak elküldeni.
2016. júl. 18. 19:59
 4/22 anonim ***** válasza:
24%
Szard má le a nőket! Nemérnek annyit h tönkretedd magad. Eddzél, de ne a nők miatt, magad miatt
2016. júl. 18. 20:01
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Támad a mackó újra ,meneküljünk!
2016. júl. 18. 20:10
 6/22 A kérdező kommentje:
#5 Ezt hogy erted? Milyen ujra?
2016. júl. 18. 20:12
 7/22 anonim ***** válasza:
54%

Most írtam egy hasonló kérdésre! Bemásolom:

"Nem feltétlenül a súlyod lehet a probléma. Ezen az oldalon többször is olvastam már, hogy igenis vannak olyan lányok, akiknek a mackós alkat jön be. Bármennyire azt mondják ezen az oldalon általánosítva, hogy minden nőnek a kigyúrt, pénzes férfiak kellenek. Ez nem mindenkinél igaz. Tehát tényleg vagyunk jó páran, akiknél valóban nem hátrány a kinézeted.

A kémia viszont tényleg összetettebb dolog ennél. Nem lehet megmagyarázni és egy receptet adni, hogy mi miért van. Ez ennél sokkal bonyolultabb! :-) "

A lényeg, hogy szeresd meg magad és ne törődj azokkal, akik külső alapján elítélnek. Ha belsőre nincs probléma veled, akkor meg főleg jobbat érdemelsz a felszínes nőknél. Persze ha valakinek nem gond a külsőd, akkor sem biztos, hogy egyből nyert ügyed van. Itt játszik közre a kémia.

Ha mégis a változtatás mellett döntesz, akkor azt magadért tedd és ne mások miatt! :-)

2016. júl. 18. 20:13
 8/22 anonim ***** válasza:
74%

Szamolni kene hanyszor irod ki az idiota kerdesed minden heten....

De a leghihetetlenebb, hogy meg mindig nem vagy kepes felfogni hogy tenni kenene valami a kulsoddel es a hozaallasoddal is. Hagyd abba kerlek a nyafogast.

2016. júl. 18. 20:24
 9/22 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl jó nőknél próbálkoztál.

Próbáld lejjebb adni az igényeid. Kialakulhat jó kapcsolat csak belső alapján is.

2016. júl. 18. 20:36
 10/22 A kérdező kommentje:
#8 nem ertem hogy hogy hanyszor? Egy ilyen kerdest tettem fel!
2016. júl. 18. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!