Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meguntam a csajozast 100 bol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meguntam a csajozast 100 bol 100 no utasit el mert telt ferfi azaz mackos vagyok Ha kigyurnam magam megvaltozna ez?

Figyelt kérdés
26 eves szuz telt srac vagyok! Meguntam hogy nem kellek a noknek.Szerintetek is lesportoljam a zsirt vagy legyek gazdag hogy legyen nom. :/

2016. júl. 18. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az függ attól is, hogy hogy oszlanak el rajtad a plusz kilók. Van akinek nagyon jól áll, de ha nem tetszel magadnak, akkor kezdj el sportolni :)
2016. júl. 18. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

Ugye tudod, hogy a mackós át nem telt?

A mackó alkatnál bőven van izom a zsír alatt!

Nagy eséllyel te is egy zsírmalac vagy, aki marketinges trükkökkel akarja "eladni" magát.

2016. júl. 18. 21:27
 13/22 anonim ***** válasza:
3%

Ha kigyúrnád magad, egész biztosan megváltozna ez.

A gond csak az, hogy a nők nem az izmokat szeretik, hanem a szálkás testet(mert úgy néznek ki az alsógatya-modellek), ami egyáltalán nem izmos.

Bármilyen átlag férfiről, ha leolvasztanák a zsírt, hogy a testzsírszázaléka 5-7% legyen, pont úgy nézne ki, de ez meg egyszerűen nem éri meg, mert folyamatosan a halállal dacolnál.

Testzsír nélkül a tested nem fog jól működni és leállhat a májad, veséd, szívelégtelenséged lehet és az immunrendszeredet teljesen kinyírhatod vele.

Kérdezd meg magadtól, hogy érnek-e ennyit a puncik vagy inkább kiperkálsz egy húszast egy teljes körű ellátásért?

2016. júl. 18. 21:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Fogyj le átlagos alkatúra, már csak magadért is. Nagyon nem jó érzés, amikor lóg az emberről a zsír.
2016. júl. 18. 23:00
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Ne azért élj egészségesebben, hogy bejöjj a nőknek, hanem azért, hogy ne halj meg 40 évesen szívrohamban a túlsúly miatt.

A mackósság még nem akadálya annak, hogy legyen párod. Az én férjem is az egy kicsit. 190cm/105 kg. Szerintem nem is néz ki annyinak, csak egy kis pocakja van (nem sörhas).

Ha 26 évesen sem volt még kapcsolatod, az nem a tested miatt van, valami más oka van ennek, inkább a belsőd nem tetszik nekik , a stílusod, negatív vagy és ezt sugárzod kifelé stb.. sok oka lehet.

Amúgy azt vettem észre, hogy a társadalom részéről a nők felé sokkal inkább elvárás a tökéletes test, vagy minimum karcsú alak, mint a férfiak felé.

2016. júl. 18. 23:24
 16/22 anonim ***** válasza:

Most lehet, hogy én tudom rosszul, de a mackós nem kövéret jelent, hanem egy nagyon is izmos és férfias férfit, aki nem szálkás. Értsd:

[link]

Ez nagyonis vonzó, de valószínűleg te nem mackós vagy, hanem kövér.

2017. júl. 13. 13:19
 17/22 anonim ***** válasza:

huhuuu

Micsoda maci! Elfogadnám alvósállatnak!

2017. júl. 14. 15:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy inkabb "legyel gazdag, hogy legyen nod", minthogy lemenj az edzoterembe.
2018. nov. 6. 15:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát először is ha csajozni akarsz, felejtsd el azt a szót magaddal kapcsolatban, hogy "telt".

Amúgy meg nagyon nem mindegy, hogy 190 centisen vagy-e 110 kiló vagy 170 centisen 150. Ha olyan kövér vagy, hogy látványosan szarul nézel ki tőle, akkor fogyj le, és jobbak lesznek az esélyeid a nőknél. Ennyi.

2018. nov. 6. 15:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A kover ferfi az mackos,

a kover no az zsirdiszno. Ja, ok.

2018. nov. 6. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!