Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapjan valasszak? Legyek boldog vagy pedig kisfiam
érdekeit nézzem hogy neki mi a jó? :, )
10- nem tudjuk az apa hova ment ès mièrt. Lehet azèrt ment, hogy rendes szìnvonalon eltartsa az otthon levő anyukàt meg a gyereket. Akkor azèrt màs a szìnezete az egèsznek... Meg gondolom nem úgy ment, hogy reggel összepakolt 2 bőröndöt ès csà.
2018. okt. 4. 06:05
Nem itéllek el! Én sajnos benne maradtam a kakiba, 23 év után nagyon megbántam.
Ha költözöl, akkor ne a hercegedhez, hanem egyedül a gyerekkel.
2018. okt. 4. 06:42
A gyereked érdeke egy érzelmileg stabil, tudatos anya lenne, aki tudja menedzselni az életét, és nem csak tántorog egyik xar kapcsolatból a másikba.
Az gondolom szóba se jöhet, hogy elköltözzetek, és egyedül is helyt tudj állni...
Igazából nincs jelentősége a te szempontodból, hogy melyik xar kapcsolatban vergödsz. Azt nézd, az apjával milyen a viszonya a gyereknek.
2018. okt. 4. 07:27
Hogy mi a jó a gyereknek? Ha te boldog vagy, mert úgyis megérzi a nyomott légkört és abban felnőni nem jó.
2018. okt. 4. 07:32
Ha te ott tartasz, hogy (mindjart hanyok a szotol) "hercegem", akkor te magad is gyerek vagy. Ugyis azt a nyomorekot valasztod a gyerek apja helyett, szoval minek kerdezoskodsz? Mar ugyis eldontotted.
2018. okt. 4. 08:30
Jajj hagyjuk már ezt a buta Coelho bölcsességet, hogy a gyerek érdeke az, anyucika boldog legyen. Fószaft! A gyerek érdeke, hogy ő, a gyerek boldog legyen. És nem biztos, hogy egy gyerek akkor boldog, ha anyucika minden évben más herceg oldalán éli át a boldogságot, egyik szemét mostohafatert zúdítva rá a másik után.
2018. okt. 4. 14:05
Lószaft ide vagy oda, nem olvastam Coelhot. De, ha az anya nem boldog, vagy hűvös a kapcsolata az apával, akkor az rányomja a bélyeget az egész gyerekkorára. Amúgy nem mondta, hogy váltogatni akarja a herceget, meg persze az sem biztos, hogy együtt lesznek 20év múlva is. Mindenki megváltozhat, minden elmúlhat. Még én is.
2018. okt. 4. 20:10
Nem minden múlik. Szülőnek lenni örök feladat, sose ér vèget. Miért az a normális, ha egyik kapcsolatból a másikba viszi valaki a gyereket? Pont azért, mert a szerelem múlandó.
Menjen, ha rossz a házassága, váljon el, hajrà! De legalább ne úgy, hogy csak egy "herceg" mellett tud èletben maradni. A gyereknek kell a biztos pont: egy stabil háttér, egy kiegyensúlyozott anya, aki EGYEDÜL is mindent meg tud adni.
2018. okt. 4. 20:50
Ezért is írták többen, h egyedül menjen külön. Herceg egyébként is... mintha egy iskolás írta volna ki.
2018. okt. 4. 21:07
Kapcsolódó kérdések: