Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi alapjan valasszak? Legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapjan valasszak? Legyek boldog vagy pedig kisfiam érdekeit nézzem hogy neki mi a jó? :, )

Figyelt kérdés
párommal 7 éve vagyunk együtt 2 éve megszületett gyermekünk .Mielott gyermekem megszületett párommal sokat külön voltunk hónapokat heteket mikor hogy .. ez idő alatt megismerkedtem egy férfival aki az álmaim hercege .. miutan megtudtam hogy babank lesz megszakítottuk a kapcsolatot .. az elejen olyan voltunk mint egy alom csalad imadtam de egy nap bejelentette higy munkajabol adódóan 1 evre el kell mennie es itt hagyott minket nekem ez nagyon nehez volt szamomra megbirkozni a dolgokkal elso baba es oszinten nem tuszam semmit .. haza jott az ido teltevel elhanyagoltuk egymást így újra kerestem a "hercegem" sokat -beszélgettünk és már akkor is éreztem iránta újra elkezdődött a kapcsolatunk .párom miután haza -tért teljesen eltávolodtunk egymástól mint két idegen napi szinten a mai napig pár szot ha beszélünk nem foglalkozik velem mint ahogy a másik férfi .. ő áradozik rólam és érzem rajta hogy szeret nem tudom eldönteni mi a helyes ? a b9ldogsag vagy a kisfiam az édesapja és édesanyja mellett nőjön fel ?
2018. okt. 3. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
10- nem tudjuk az apa hova ment ès mièrt. Lehet azèrt ment, hogy rendes szìnvonalon eltartsa az otthon levő anyukàt meg a gyereket. Akkor azèrt màs a szìnezete az egèsznek... Meg gondolom nem úgy ment, hogy reggel összepakolt 2 bőröndöt ès csà.
2018. okt. 4. 06:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem itéllek el! Én sajnos benne maradtam a kakiba, 23 év után nagyon megbántam.

Ha költözöl, akkor ne a hercegedhez, hanem egyedül a gyerekkel.

2018. okt. 4. 06:42
 13/19 anonim ***** válasza:

A gyereked érdeke egy érzelmileg stabil, tudatos anya lenne, aki tudja menedzselni az életét, és nem csak tántorog egyik xar kapcsolatból a másikba.

Az gondolom szóba se jöhet, hogy elköltözzetek, és egyedül is helyt tudj állni...

Igazából nincs jelentősége a te szempontodból, hogy melyik xar kapcsolatban vergödsz. Azt nézd, az apjával milyen a viszonya a gyereknek.

2018. okt. 4. 07:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogy mi a jó a gyereknek? Ha te boldog vagy, mert úgyis megérzi a nyomott légkört és abban felnőni nem jó.
2018. okt. 4. 07:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ott tartasz, hogy (mindjart hanyok a szotol) "hercegem", akkor te magad is gyerek vagy. Ugyis azt a nyomorekot valasztod a gyerek apja helyett, szoval minek kerdezoskodsz? Mar ugyis eldontotted.
2018. okt. 4. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Jajj hagyjuk már ezt a buta Coelho bölcsességet, hogy a gyerek érdeke az, anyucika boldog legyen. Fószaft! A gyerek érdeke, hogy ő, a gyerek boldog legyen. És nem biztos, hogy egy gyerek akkor boldog, ha anyucika minden évben más herceg oldalán éli át a boldogságot, egyik szemét mostohafatert zúdítva rá a másik után.
2018. okt. 4. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Lószaft ide vagy oda, nem olvastam Coelhot. De, ha az anya nem boldog, vagy hűvös a kapcsolata az apával, akkor az rányomja a bélyeget az egész gyerekkorára. Amúgy nem mondta, hogy váltogatni akarja a herceget, meg persze az sem biztos, hogy együtt lesznek 20év múlva is. Mindenki megváltozhat, minden elmúlhat. Még én is.
2018. okt. 4. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem minden múlik. Szülőnek lenni örök feladat, sose ér vèget. Miért az a normális, ha egyik kapcsolatból a másikba viszi valaki a gyereket? Pont azért, mert a szerelem múlandó.

Menjen, ha rossz a házassága, váljon el, hajrà! De legalább ne úgy, hogy csak egy "herceg" mellett tud èletben maradni. A gyereknek kell a biztos pont: egy stabil háttér, egy kiegyensúlyozott anya, aki EGYEDÜL is mindent meg tud adni.

2018. okt. 4. 20:50
 19/19 Költőnő? ***** válasza:
Ezért is írták többen, h egyedül menjen külön. Herceg egyébként is... mintha egy iskolás írta volna ki.
2018. okt. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!