Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapjan valasszak? Legyek boldog vagy pedig kisfiam érdekeit nézzem hogy neki mi a jó? :, )
Miért nem ülsz le vele megbeszélni a dolgokat. Elmondanád neki őszintén, hogy bánt téged, hogy eltávolodtatok, szeretnéd ha javítanátok a kapcsolaton. Persze hogy amúgy meg tetszik a másik, mert jól esik, hogy végre valaki nőként kezel, de biztos jó ez így?
A pároddal kellene előbb próbálkoznod, nem pedig egy másodikhoz ugrani.
Nehéz objektívnek lenni úgy hogy elítéllek. Mert a leírás alapján kb. random félreléptél. A "zsáj zsáj egyedűvótam kéthétig" nem indok. Pontosabban az, csak erőltetett.
Mindegy mit teszel, a végén a gyerekednek úgyis úgy adod elő, hogy ezt a részt kiszínezed, mintha végig áldozat lettél volna és "muszáj volt" félrelépni. A legtöbb ember ezt szokta tenni, undorodom tőlük.
mennyire szereti a gyerek apja a fiadat??? ha tenyleg jo apa, akkor ne vedd el a gyerekedtol az apjat ! es meg valtozhat a kapcsolatotok.!!! es ugyanugy a hercegrol is kiderulhet, h egy szeltolo
en sajnos meg nem talaltam meg eletem szerelmet itt vagyok 32 evesen.
de nagyon sok pasival voltam, de mind szeltolo elobb utobb... egyet bantam megh, nem estem teherbe az exemtol. talan a gyerek osszetartott volna :(
"Ha tényleg jó apa, akkor ne vedd el a gyerekedtől az apját! És meg változhat a kapcsolatotok! És ugyanúgy a hercegről is kiderülhet, hogy egy széltoló."
100%-ig egyetértek, ez pontosan így van. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy a gyerek miatt nem érdemes együtt maradni. Szerintem egyedül a gyerek miatt érdemes egy kapcsolatot újra és újra megpróbálni kemény munkával feléleszteni, megújítani, melegen tartani. Különösen akkor, ha mindketten szeretitek a gyereke(ke)t, és megvan bennetek az akarat, hogy jó szülei(k) legyetek. Nem tudtok annál jobbat tenni a gyereknek, mint hogy együtt maradtok, és próbáljátok a kapcsolatotokban megtalálni a boldogságot, és nem azon kívül keresitek. Tapasztalatból mondom, hogy ez sikerülhet, és megéri a belefektetett - akár fájdalmas - munkát. Mert nincs annál jobb érzés, mint úgy nézni a gyereked szemébe, hogy elmondhatod, hogy kitartottál amellett az ember mellett, akivel egyszer szerettétek egymást annyira, hogy abból megszületett ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!