Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak, mi lenne a legjobb?
Mindkét férfit nagyon szeretem.
1.Velem egyidős, nagyon jó beszélgetőpartner,célok és tervek vannak, időnként elég agresszívvá tud válni, majdnem tettlegesség, de mégsem, az ágyban jó vele.
Nem teljesen az ideálom, de mindig is tetszett.
2.Majdnem 10 évvel fiatalabb, nincsenek még kimondott célok, de nagyon békés természet, nulla tapasztalattal, amikor vele vagyok, mindig tökéletes az ágyban.
Teljesen az ideálom.
Fiatal kora ellenére kimondottan érett, komoly gondolkodású, ő is nagyon jó beszelgetőpartner.
Mindkettőjüket nagyon szeretem, és ők is viszont ugyanúgy szeretnek.
Valakit viszont választanom kell, mert ez a helyzet nem tartható fenn.
Egyértelműen a másodikat. Olyat, akiben agressziónak a legeslegkisebb nyomát is látod, semmiképpen ne.
De a leírásod alapján te is a másodikat szereted jobban :)
Mindkettőjüket nagyon szeretem tényleg.
Az 1-vel 2,5 év van mögöttünk, a másodikkal 1 év.
Félek nagyon a jövőtől, hiszen ki ne akarná a legjobbat magának, és annak, akit szeret?
Az elsőt válaszd. A célok miatt.
Az agresszió attól függ, nekem is van, hogy kiabál a párom, ha nagyon ki van idegileg. Nem velem, hanem a világgal, de van, hogy agresszívan. Engem a célok hiánya jobban aggaszt
#9. Ha nem lenne ilyen k.... önnyen ismerkedő típus, akkor nem lenne párhuzamosan kettő. Vállaljuk be egy 3.at is még kérdező :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!