Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még esélyem a jövőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem a jövőben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit kicsit több mint fél éve ismerek ,kezdtünk közel kerülni ,aztán mikor léptem volna komolyabban akkor ,mondta hogy alakul neki valami mással igy egyenlőre maradjunk csak barátok-röviden ennyi mit gondoltok lehet belőle valami ,hasonló élmények?

2018. szept. 29. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Udvarolj neki jobban.
2018. szept. 29. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
de az kivűl esik már a "barát " kategórián ,én nagyon szeretnék vele összejönni ,de ugy néz ki rossz az időzítés -pl próbáltam elhívni kávézni ,mint régen és az volt rá a válasz csak akkor ha tényleg képes leszek barátként gondolni rá ,gondoljam át
2018. szept. 29. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem alkudoznék a barátsággal, mert végig ebben fogsz maradni! Nyomd neki a rizsát, hogy azt lássa, hogy meg akarod szerezni. Ha nem tetszik neki, akkor később sem fog, az biztos! A barátságot fel kell tudni álldozni, ha csajozni akarsz.
2018. szept. 29. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:
de lassú voltam ,más előbb megszerezte ,ha barátok leszünk továbbra is beszélgetünk csak visszafogotabban ,és ha szakítanak akkor ott az esélyem ,ha nem leszek képes barátként lenni neki akkor lehet elveszítem
2018. szept. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!