Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem manapság a lányoknak miért az ilyen bunkók jönnek be? Mit rontunk el? Vagy legyünk visszafogottak? Mi. Szép fiúk és jó fiúk?
Azok jönnek be , az okos nöknek , akiknek van nyújtanivalójuk mint ferfi , aztan ebböl lehet , hogy a kulvilag semmit nem lát
Könnyen meglehet , hogy lenéznél egy nöt , hogy egy agysejtje van, amiert házas pasival van , mikor annyi a kiizmositott szingli fiú az edzöteremben , de közben nem tudod , hogy a nöt keményen pénzeli , amit egy ilyen szep kockashasú szingli sose tudna biztositani , fogalma sincs mi dolga egy nö mellett de nagyon szingli , á bébi hogy bejössz , mikor izelunk mar
A korszellem okozza, Kérdező. A mai mosléktársadalmi norma díjazza az erőszakot (gy.k. az erősebb kutya bszik), a nők szemében tehát a bunkó, erőszakos, nagyszájú fickó dominanciát, érdekérvényesítést jelent. Ja, és persze ők majd jóóóóóóóól megváltoztatják :D
(nem fog menni)
manapság az intelligencia és becsület üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek
azok jutnak előre, akik másokon átgázolnak, eltapossák, kihasználják, átrázzák a többi embert
a nők nyelvére lefordítva ez "rosszfiúságot" és persze sikerességet jelent, és ezért találják őket vonzónak
hogy aztán őket is becsapják, kihasználják, az meg úgymond "benne van a pakliban", és persze ilyenkor is rendszeresen a férfiakat okolják, nem saját magukat, hogy ilyen primitív őslény tuskóval jöttek össze...
korcs világot élünk, a párkapcsolatokkal is csak a nyűg van, pont emiatt
lehet engem is lepontozni, szeretem látni, ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
azóta már eltelt pár ezer év, csak gondoltam szólok...
ez a "hádde régen le kellett bunkózni a kardfogút" sima lózung, semmi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!