Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan bocsajtjam meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bocsajtjam meg a paromnak, hogy megcsalt es hazudott? 47/F

Figyelt kérdés
Talalkoztam egy fiatal,gyonyoru lannyal (19eves). O csinalt kulonfele erotikus munkakat az elmult 1 evben. Eltoltottunk egyutt 1 honapot,jol megvoltunk megismertuk egymast es azt mondta h szeretne a baratnom lenni,es szeret stb. Igaz en akartam jobban Nala....En Angliaban elek,O pedig Magyarorszagon. Hazautazott meglatogatni a csaladjat,de mint utolag kiderult valojaban nem hazament,hanem egy masik ferfihoz. Kesobb bevallotta,hogy ez egy utolso bevallalt munka volt,es azert eleg som penzt kapott. En ugy erzem h nem erek semmit,nekem is van ennyi penzem. O csak hasznalt engem,es nem tudok bizni benne. De szerelmes vagyok igy osszekoltoztem Vele. Sokat veszekszunk a multon,es fajo kimondani,de annyira fel tud idegesiteni,hogy tobbszor pofon is vagtam az elmult par honapban. Mar 6honapja h ez tortent es bevallotta(7honapja vagyunk egyutt) de meg mindig nem vagyok tul rajta. Neki ez csak egy munka volt,nem gondolta h ennyire megbant,es nem bizott a kapcsolatunkban mert nagyon friss volt,a penzre meg szuksege volt Neki es a csaladjanak is.... Nagyon nehez nekem ezt felfogni,mert teljesen kulonbozoek vagyunk,en sokkal idosebb is vagyok stb... Amikor nem veszekszunk a multon nagyon szeretjuk egymast es minden tokeletes. Erzem rajta hogy szeret,es megbanta amit csinalt.... Hogyan legyek tul ezen?

2018. szept. 24. 15:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
85%

18 De csinálná, ahogy csinálja is.

És ezt nem akarod megérteni.Mert azt hiszed, hogy te vagy az alfahim, mert egy 19 éves romlott egyed, ott lakik nálad, és néha kapsz ingyen menetet.

Ennyi a valóság. az írásod árulkodik rólad is, a történetről is.

19 éves, egészséges gyereklány nem kezd ilyen korú férfival max. ha megerőszakolja egy pedofil állat és nem tud szabadulni.

De a te életed.

2018. szept. 24. 16:11
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

Beszarás. Mounika show 2.0. Összejött a Kérdező egy prostival, bele szeretett és csodálkozik, hogy megcsalják. 47 éves vagy ember, viselkedj is úgy és gondolkozz már. Ennyire nem lehetsz szerencsétlen:D

Ha prostival kezdesz, ez ezzel jár. Ő csak a munkáját végzi. Örülj neki, hogy ennyire elhivatott a munkája iránt :D:D

2018. szept. 24. 16:12
 23/38 A kérdező kommentje:
Apa komplekszusos akit megeroszakolt a sajat apja. Szerintem igy mar erthetobb az,hogy jobban megertem a lanyt. Szeret is es ekozben van benne egy apai dolog is. Nem szerettem volna errol beszelni,de amig nem tudsz mindent nem szabadna igy beszelned emberekrol.
2018. szept. 24. 16:13
 24/38 anonim ***** válasza:
77%
Egy 19 éves apakomplexusos prosti, akinek el lett cseszve a gyerekkora, és egy 47 éves felnőtt férfi, aki úgyszintén defektes. Csodás páros:)
2018. szept. 24. 16:15
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

22 Te pedig ha okosat nem tudsz mondani, akkor inkább hallgass:D

Tudod hány volt prosti van a világon akár a felső tizezer asszonyai között, akár parlamenti szinten, akiről meg nem mondanád, hogy valaha az volt.

Mária Magdolna is prosti volt, mégis Ő lett a leghűségesebb követője Jézusnak, és mindennel felhagyott, amit cselekedett, mert egykor kiemelkedően magas szintű prostituált volt.

A másik pedig, van egy mondás:

Cuvából lesz a legjobb feleség-és ez igaz is.:D

Szóval elé kell szomorítsalak. A valóságról.

De a kérdező esetében a leányzó, az alja a szintnek.

2018. szept. 24. 16:16
 26/38 anonim ***** válasza:
90%

Csodálatos szerelem lehet, ahol ocsmányságokat kiabáltok, ő pénzért dug, te meg ütöd-vered. Ezt tényleg nem értem. Szerencsére a kapuzárási pànik nálam még messze van.

Majd ő beleun, hogy öregembereket ágytálazzon, megint vállal egy kis fusit 1 milláért, te meg hirtelen agyonvered.

Mi meg elolvassuk a hírekben.

2018. szept. 24. 16:17
 27/38 anonim ***** válasza:
22%

22 Még annyit, tudod hány c.va van az ügyvédnők között, no meg az orvosnők között? akinek nem volt jól menő szülők, és így fedezte a tandíját, kb. 60%.

Szerinted egy vidéki átlagfizuból, hogy tudna valaki kidolgozni fél évre a gyerekének 1,5 mFt tandíjat? ekkora diákhitelt nem is adnak, és az orvosi karon pl. nem tolonganak az állami helyekért mert akkor alá kéne írni a gyereknek 10 évet.

Csak erről a közvélemény mélyen hallgat.

2018. szept. 24. 16:20
 28/38 anonim ***** válasza:
87%
27-es: engem aztán nem érdekel, hogy hány k*urva van, biztos sok, de leszarom. Attól még szánalmas dolognak tartom. Aki ilyen párt választ magának, az egye meg amit főzött, mást erre nem lehet mondani. Attól még, hogy ennyi prosti van, nem jelenti azt, hogy ez a normális.
2018. szept. 24. 16:27
 29/38 anonim ***** válasza:
84%
Neked ha egy "vitában" már nincs érved jön a maflás? Aaaz szép! Ez nem a Preety Women hanem a való élet...ha már nem lesz lóvéd a lány is koccol.
2018. szept. 24. 16:44
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
De pofonegyszerű a dolog, az apja megerőszakolta, te pofozod, fel kellene jelentsen téged is meg az apját is bántalmazásért, miféle szaralak vagy te? Ha igaz, hogy a saját apja megerőszakolta akkor igazan sok bizalma lehet a férfiakban, erre valóban az a megoldás, hogy ütni-verni kell... van egy kérdésem, 7 hónapja vagytok együtt, ő 6 hónapja még bevállalt egy klienst.. te mikor ütötted meg utoljára? Nehogymár te lennél az áldozat, vén phasz.
2018. szept. 24. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!