Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem tetszem a páromnak, csak mert meghíztam?
Szerintem normális, hogy nem tetszik neki, a fizikai meg az érzelmi vonzódás két külön dolog.
Hogy miért nem hagy el, kérdezd meg tőle. Lehet, így kényelmes neki.
Mert emberileg szeret, viszont külsőre mivel egy tehén lettél, az nem jön be számára, nem vonzó. Miért nem vagy képes megtartani azt a súlyt, ahogy ő megismert téged?
Tegyük fel, őt megismerted vékonyan és felszed 30 kg zsírt, jól elhízik. Ugyanúgy vonzódnál hozzá szexuálisan is, mint előtte? Kétlem!
Emberileg szeretheted, hisz belsőre nem változik meg, csak külsőre.
Te pedig ha szeretnéd, akkor nem híztál volna el, miközben tudod, hogy a vékonyakat szereti. Erről csak ennyit.
Az ő reakciója teljesen normális.
Igen az,mert nem duci nőt akar maga mellé.
Nem értem egyes nők mit gondolnak, tipikus beleültél a kapcsolatba, és neked ez így megfelel?
Miért vagy igénytelen?
Ne csodálkozz,most csak a szexet nem kívánja következő lépés az lesz,hogy majd talál egy szexi csinos nőt te meg mehetsz a levesbe.
Ez így lesz,borítékolom. Adj hálát,hogy nem hagyott még el,én már lapátra tettelek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!